Workshop
NEW YEAR NEW BEGINNING

Je bent 2022 voor je gevoel al aan het afronden en ook de nieuwe start van 2023 is al voelbaar
maar je hebt nog geen concrete stappen genomen om hierbij stil te staan

Één ding weet je zeker; je gaat niet volgend jaar “maar wat doen”. Je wilt serieuze stappen maken in je (toekomstige) bedrijf én je eigen welzijn hierin serieus nemen. Je wilt dat het kloppend voelt en tegelijkertijd houvast en richting hebben.

Ik geloof niet in doelen stellen zonder stil te staan bij jou als mens. Zonder stil te staan bij waar JIJ naar verlangt. Hoe wil jij je voelen als mens? Kun je je bedrijf zo inrichten dat dit bijdraagt aan hoe jij wilt leven?

Daarnaast geloof ik ook dat je rationeel van alles kunt bedenken maar als er energetisch geen ruimte is, stroomt het niet. Het oude mag er eerst uit, zodat je ruimte hebt voor het nieuwe.

Klaarmaken voor het nieuwe jaar wil je niet alleen bedenken, je mag het ook voelen.

Praktisch & energetisch.

Zodat je vol enthousiasme, helderheid en vertrouwen het nieuwe jaar in gaat. En je niet straks vooral heel hard aan het werken (lees; ploeteren) bent terwijl je voor je gevoel “maar wat doet”.

Het mag lichter, stromender en concreter. 

Tijdens de workshop New Year New Beginning neem ik je mee in het stappenplan wat ik zelf al jaren gebruik. Zodat je zeker weet dat het geen wens blijft maar dit ook echt vorm krijgt op een manier die passend voelt voor JOU.

Als je voelt dat het lichter mag maar ook zeker met meer houvast en focus, meld je dan nu aan voor de workshop! Je ontvangt deze direct in je inbox!

Praktische informatie

  • Je ontvangt de online workshop direct in je mailbox.
  • Je ontvangt het bijpassende werkboek ook direct.
  • Je kunt meteen aan de slag! 
  • Jouw investering? €22,11 ex BTW.
  • Te koop t/m 1 januari 23.59 uur.
Are you in?