Rise Up

Het 6 maanden programma wat jou ondersteunt in de groei die je wilt maken als ondernemer. De groei waarvan je weet dat die erin zit, maar waarvan je ook weet dat het geen quickfix is.

Ondernemen is een reis, geen eindbestemming. En hoe fijn is het als je tijdens deze mooie, maar soms ook intense reis, meer ๐ก๐จ๐ฎ๐ฏ๐š๐ฌ๐ญ ๐ž๐ง ๐ณ๐ž๐ค๐ž๐ซ๐ก๐ž๐ข๐ ervaart?

Zodat niet alleen het vertrouwen in jezelf groei, in wat je doet. Maar je ook weet welke stappen er als ondernemer nodig zijn om sneller en vooral steviger te groeien.

Ik neem je tijdens dit programma mee al mijn kennis als ondernemer รฉn mijn expertise om je bedrijf zo in te richten dat het passend voor je voelt en vรณรณr jou werkt.

So you can Rise Up! Juist door de steun en houvast die je ervaart tijdens jou reis. Niet alleen nu, niet voor een maand. Maar voor 6 maanden.

Een combinatie van innerlijk werk, praktische tools & mentoring. โ 

Zo ziet het traject eruit

โžก๏ธ Zes maanden lang.

โžก๏ธ Vanaf april t/m oktober 2023.

โžก๏ธ Elke maand 3 online groepsessies; een ๐Ÿ๐จ๐œ๐ฎ๐ฌ ๐ฌ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐ž (waar mag je aandacht naar toe gaan en wat je loslaten, zodat je meer succeservaringen op doet en je energie hoger blijft), ๐ž๐ž๐ง ๐ญ๐ก๐ž๐ฆ๐š ๐ฌ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐ž (een deep dive in een onderwerp wat je bedrijf helpt groeien) ๐ž๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐จ๐ฉ๐ž๐ง ๐ฌ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐ž (afwisselende sessie, o.a.; innerlijke reis, Q & A, content sessie of een sessie van een expert).

โžก๏ธ Extra; elke maand een praktische en leuke challenge die voor ๐ ๐ซ๐จ๐ญ๐ž ๐ฌ๐ก๐ข๐Ÿ๐ญ๐ฌ gaat zorgen. Een challenge die je een beetje stretcht maar waarin zoveel groei zit.

Jouw investering is โ‚ฌ999 ex BTW (of โ‚ฌ166,50 in 6 termijnen).ย 

Bijna te mooi om waar te zijn he? Maar zie de prijs als een commitment check. Geen waardebepaling voor wat je krijgt.

If you're ready to Rise Up, zowel op het gebied van geld & klanten, als in de stevigheid die je in jezelf voelt, meld je dan hieronder aan!ย