Move mountains - 1:1 mentorship

Ga next level met je bedrijf vanuit een sterke fundering met jezelf

Hi mooie, gedreven vrouw, ben jij klaar voor de volgende stap in jouw bedrijf? En wil je niet alleen meters maken vanuit pushen en forceren maar juist vanuit meer vertrouwen en lichtheid? En ben je bereid ALL IN te gaan? Dan is dit 1:1 traject voor jou.

De dromen die je hebt zijn groot, je wéét dat er zoveel meer in jou zit maar toch sta je niet waar je wilt staan. Je weet niet waar te beginnen of hoe je kan groeien zonder nóg harder te moeten werken. 

I got you. Ik help je de patronen doorbreken die staan tussen waar je nu bent en waar je wil zijn, zowel op persoonlijk vlak als met je bedrijf. Deze gaan hand in hand met elkaar. Samen werken we toe naar het creëren van een leven en een onderneming waar jij naar verlangt.  

Kies voor die mega groei

Uit je bedrijf valt nog zó veel meer te halen. Dat voel je. Dat wéét je. Maar de fundering ben jij. Jouw overtuigingen, jouw mindset, jouw onbewuste blokkades en het vertrouwen in jezelf zijn bepalend voor het succes van je bedrijf. Daarom kijken we naar álle aspecten die nodig zijn om dat droombedrijf neer te zetten.

Door te kiezen voor een megagroei in je bedrijf, kies je voor een megagroei in jezelf. Het één bestaat niet zonder het ander.

Want vraag jezelf eens af: wat als je morgen wakker wordt als iemand die haar enorme innerlijke kracht duidelijk voelt, die megaveel mogelijkheden ziet, ruimte durft te maken voor haar verlangens en tegelijkertijd rust ervaart – hoe zou dat je bedrijf veranderen? En nog belangrijker: je leven?

Voel je waar de magie zit?

 

"Your business won’t grow unless you do"

Ben jij klaar om……..

 • Een megatransformatie te ondergaan, zowel in jezelf als in je bedrijf?
 • Te ontdekken waar jouw GOUD zit?
 • De obstakels die jou tegenhouden om meters te maken uit de weg te ruimen?
 • Een bedrijf neer te zetten wat bij jou leven past i.p.v andersom?
 • Je rustiger, zekerder, gelukkiger en vrijer te voelen? Op alle vlakken?

Gun jezelf dan dit traject.

Ervaringen van anderen

In dit 1:1 traject...

Doen we een deep dive. We duiken in alle stukken die nodig zijn om je bedrijf next level te laten gaan. Wat er ook naar voren komt, het mag er zijn. Ik sta naast je om je veiligheid te bieden, om je steeds weer te herleiden naar de verbinding met jezelf (de plek waar de moeiteloosheid én jouw GOUD zit) en om je een spiegel voor te houden. Het wordt praktisch, eerlijk en transformerend. Zodat jij op een plek staat die je brengt naar waar jij naar verlangt; vrijheid ervaren op zoveel mogelijk gebieden in jouw leven.

Dit levert het je op;

 • Meer (zelf)vertrouwen.
 • Jezelf en je diensten meer op waarde kunnen schatten.
 • Meer ruimte in je hoofd.
 • Meer lichtheid, je bent door hardnekkige patronen heen gebroken.
 • Meer innerlijke kracht en stevigheid. 
 • Meer bewustzijn waardoor je je eigen bullsh*t kunt tackelen en meer stappen kunt maken. 
 • Meer balans tussen gezinstijd, werktijd en tijd voor jezelf. 
 • Meer innerlijke rust. 
 • Meer zingeving.
 • Meer vrijheid.
 • Meer levensgeluk.

Are you ready?

Jouw keuzes;

High & grow

6 maanden volle focus op jouw groei

Jouw investering voor
dit traject is €6666 ex. BTW
(of 6 termijnen van €1111)

Beyond & more

12 maanden volle focus op jouw groei

Jouw investering voor
dit traject is €11.999 ex. BTW
(of 12 termijnen van €999)

Wat anderen zeggen over coaching bij Marlou;

Alice vd Zalm
Alice vd Zalm www.openupwithalice.com
Lees verder
Ik heb ál mijn doelen behaald die ik had bepaald in dit traject. Dit had ik nooit kunnen dromen. En naast de vooropgestelde doelen heb ik nog veel meer behaald zowel op zakelijk als privé vlak.

Dit traject heeft me zowel praktische handvatten gegeven als handvatten om op een dieper level met mezelf te connecten en meer oké te zijn met mezelf. Op een laag in mijn systeem wat ik niet voormogelijk hield. Ik merk dat ik zoveel meer in mezelf geloof!

Het heeft me de fundering gebracht om jaren verder te kunnen. Heel waardevol.

Marlou is zo prettig om als coach te hebben. Ze is toegankelijk, betrokken, praktisch en liet me knallen met behoud van mijn energie. Ik gun iedereen oprecht een Marlou in haar leven.

Ik sluit de 6 maanden af met een gevoel van trots en kijk uit naar wat nog meer komen gaat!
Femke & Mark - Love Support
Femke & Mark - Love Support www.bymf.nl
Lees verder
Werken met Marlou is zo ontzettend fijn! Met behulp van Marlou hebben we in 3 weken tijd een te gekke Love Week georganiseerd. Wat vooraf voelde als een hoge berg en niet weten hoe de top te bereiken, maakte Marlou het in 1 sessie licht en overzichtelijk waardoor de energie meteen begon te stromen en we alles binnen 3 weken hebben neergezet. Voor ons voelde het toen al als een enorm succes terwijl de Love Week zelf nog moest beginnen. Hierdoor voelen we nu meer zelfvertrouwen om in de toekomst nog meer van dit soort dingen te organiseren en hebben we een aantal belemmerende overtuiging in onszelf overwonnen!

Daarnaast is Marlou zowel spiritueel als down to Earth, ze werkt met de energie die zich aandient, afgestemd op jou als coachee. Wij wisten namelijk niet elke sessie wat we te. bespreken hadden, en toch had Marlou binnen no time door wat er nodig was zodat wij een volgende stap konden zetten.

Zowel het intunen op de energie als vervolgens concreet worden in duidelijke stappen en acties is wat werken met Marlou zo fijn maakt.

Wij raden werken met Marlou zeker aan!
Anna Jouta
Anna Joutawww.annajouta.nl
Lees verder
Ik heb de coaching van Marlou als heel fijn ervaren. Vooral de momenten van contact tussendoor waren waardevol, dat had ik van te voren niet gedacht. Maar eigenlijk was dat wat ik juist zocht, iemand waar ik op terug kon vallen als je ergens tegenaan loopt tijdens het ondernemen.

Super fijn als een coach van zoveel markten thuis is. Qua kennis en praktische zaken.

Mijn fundering is verstevigd, heb meer focus én ik voel vooral meer vertrouwen in mezelf en mijn onderneming.

Marlou is open, toegankelijk, serieus en tegelijkertijd luchtig en gezellig. Ze is spiritueel en nuchter tegelijk, weet waar ze het over heeft, gebruikt begrijpelijke taal, maakt het behapbaar en kan goed aanvoelen wat nodig is. Ik ben heel blij dat ik dit 3 maanden traject gevolgd heb en zou het zeker aanraden.
Stans Doornweerd
Stans Doornweerdhttps://www.stansinnerstijlcoach.nl/
Lees verder
Ik hoefde niet lang na te denken toen ik Marlou voor het eerst op Instagram ontdekte. Ik voelde haar enthousiasme, oprechtheid en expertise. Mijn missie als Stijlcoach is vorig jaar veranderd en voelde dat ik Marlou nodig had om dit op een lichtere manier te kunnen gaan ontwikkelen.

Het was een feestje om Marlou aan je zijde te hebben om onbeperkt vragen te stellen.

Wat ik zo bijzonder vond is dat Marlou bij alle vragen die ik stelde tijdens de coaching, hoorde wat er onder mijn vraag lag. Ze coacht je zonder oordeel en stelt de juiste vragen maar alles vanuit mogelijkheden en positiviteit.

Ondanks dat mijn traject al even is afgelopen voel ik nu nog steeds de groei omdat ik zoveel tools heb meegekregen en er is zoveel aangeraakt wat ik aan Marlou te danken heb.

Marlou je bent een topcoach!
Previous
Next

Over Marlou

Ik geloof dat wat jij buiten jezelf zoekt, vindbaar is ín jezelf.

De belangrijkste sleutel tot een succesvol bedrijf, wat dat dan ook voor jou betekent, ben jij.

En dit geloof ik niet omdat ik dit bedacht heb, maar omdat ik het ervaren heb.

Ik ondernam vanuit mijn hoofd en deed wat ik dacht te moeten doen. Vooral op wilskracht en ja, dit bracht me best ver. Maar het bracht me niet waar ik hoopte dat het me zou brengen; een plek waar ik vrijheid en voldoening zou ervaren. Het voelde als pushen, forceren en zelfs uitputtend. Ik wilde vrijheid ervaren maar ervaarde dit, ondanks mijn omzet, totaal niet. En iedere keer dat ik vastliep in mijn bedrijf, kwam ik uit bij dezelfde sleutel; mezelf. Ik mocht mezelf aankijken in het verhaal wat ik mezelf vertelde, de beperkende overtuigingen die ik had en mijn eigen onzekerheid.

Ik ben er voor jou
Mijn vermogen om me op je af te stemmen (noem het mijn 6e zintuig, ik voel dingen feilloos aan en hoor wat je tussen de regels door eigenlijk vraagt), je krachten te vergroten, overzicht creëren, je te begeleiden in het neerzetten van een bedrijf wat bij JOU past, maken dit traject uniek.  

Ik ben er gedurende dit hele traject, om met je mee te denken, om focus aan te brengen, om je aan te moedigen en om een veilige bedding te creëren voor alles wat er ruimte mag krijgen. Zodat jouw bedrijf kan groeien als nooit tevoren en je op alle gewenste vlakken in je leven meer vrijheid, rust en voldoening ervaart.

Dat is wat ik zelf in mijn leven en in mijn bedrijf mag ervaren en wat ik jou ook zo ontzettend gun.

“There is no force more powerful than a woman determined to rise”.

Als we beide een volle JA voelen, ontvang je van mij ook echt een volle JA in commitment, energie en tijd. Om die reden coach ik maar 3 vrouwen per kwartaal. Ik heb op dit moment nog plek.  

Als jij besluit om jouw bedrijf én jezelf belangrijk te maken, dan geloof ik dat we een match zijn

Ik geef alles als coach, en verwacht dat ook van jou als je in stapt. We duiken diep. Het wordt eerlijk, praktisch en soms oncomfortabel. Maar dat je zult groeien, staat vast. 

Ik loop vooral naast je tijdens je reis. Ik stel je de juiste vragen om tot een goed inzicht te komen. Ik reik je alles aan. Maar de bal ligt bij jou. Je moet zelf de stap maken om er wat mee te doen. Zodat je de transformatie ook echt aan kunt gaan. 

Je krijgt in dit traject niet altijd wat je wilt maar vooral wat je nódig hebt om te groeien zoals jij wilt groeien. Als jij hier net zo klaar voor bent als ik, dan ga ik dit avontuur super graag met je aan. Ik kijk nu al uit naar alle mooie stappen die je gaat maken!

We plannen altijd eerst een GRATIS & VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek in. Zo kunnen we beide de tijd nemen om te voelen of we een match zijn. Voelt dit aan beide kanten goed (dit is een must! Voor jou om het optimale eruit te kunnen halen, en voor mij om te voelen of ik de persoon ben die je kan helpen), dan bespreken we de startdatum & inhoud van je traject en de betalingsopties.

Voel jij een JA? Of wil je voelen of dit traject écht bij jouw past? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan.

Veelgestelde vragen

Per kwartaal coach ik maximaal 3 personen. Op dit moment heb ik nog plek vrij. Plan een kennismakingsgesprek in zodat je een plekje kunt reserveren als je een JA voelt. 

Altijd.

Het intakegesprek is helemaal gratis en helemaal vrijblijvend. 

Voor jou om te voelen of je in wilt stappen en of je een klik voelt. 

Maar ook voor mij om te voelen of ik de persoon ben die je kan helpen en of ik ook een JA voel. Ik wil dat jij het optimale eruit kunt halen namelijk!

En ik vraag aan jou om ook alleen in te stappen in dit traject als je een volmondige JA voelt. Daarbij mag zeker spanning zitten (je gaat iets nieuws doen, buiten je comfortzone dus natuurlijk is dat spannend!) maar je kunt alleen de meters maken die je mag maken als we beide de klik voelen en klaar zijn om daar alle tijd en aandacht in te stoppen.

Dus plan dat gesprek vooral. Het is geheel vrijblijvend en het moet jou juist helpen in je keuze. Ik denk graag met je mee! 

Dat kan zeker. Je kunt het bedrag in maandelijkse termijnen betalen als je dit wenst. 

Als we beide voelen dat we dit traject samen aan willen gaan, kun je altijd aangeven hoe je de betaling wilt doen.    

Waarom komt het niet uit voor je op dit moment? 

Weet dat er nooit een perfect moment komt om te starten. Je hoeft niet KLAAR te zijn of goed voorbereid te zijn om in te stappen. 

Een coach zorgt juist voor focus, besparing van tijd & energie en praktische handvatten. Zodat je juist niet steeds in dezelfde valkuilen blijft trappen en je zeker weet dat je in de toekomst anders om kunt gaan met alles wat het leven te bieden heeft.

Dus VOEL vooral wat groter is? Je enthousiasme om te starten of de angst om het te doen. Is dit écht niet het juiste moment? Of is het vooral ontzettend spannend? 

Plan die intake als je vooral voelt dat je dit echt wilt. En ook als je echt nog twijfels hebt. Deel die vooral me met, ik denk graag met je mee. En dan kijken we samen om dit traject passend is en wanneer je zou willen starten. 

Je kunt de lange route nemen. Of afsnijden en sneller op je bestemming zijn. Waar kies jij voor?

Het gaat niet om 100% focus moeten hebben. Of wachten tot je er helemaal klaar voor bent. 

Want dat zijn we nooit. Dit geldt voor alle keuzes die we maken. Gaande weg leer je en gaande weg ontdek je. En daar omheen gaat het leven gewoon door. 

Een coach gaat je zeker helpen om meer meters te maken dan je zou doen zonder coach. 

Niemand heeft 100% focus: al haal je maar 30% uit een traject met je coach, dan is dit altijd nog meer dan je alleen deed. En juist dit helpt je sneller vooruit.

Zodat je zeker weet dat je over en jaar niet meer op dezelfde plek staat als nu. Zie ik je binnenkort?

Het is NIET voor jou bedoeld als je anderen de schuld geeft van de situatie waar jij je nu in bevindt. 

Het is NIET voor jou bedoeld als je niet bereid bent om naar jezelf te kijken.

Het is NIET voor jou bedoeld als je niet bereid bent ALL IN te gaan. Ik reik je alles aan, maar je moet wel bereid zijn om het aan te pakken en verantwoording te nemen over jouw eigen aandeel. Zonder actie geen resultaat. 

Ik nodig je vooral uit om te voelen of je een JA voelt. Dat is namelijk de beste graadmeter. En ja, daar komt ook altijd wat spanning bij kijken. Dit soort stappen zijn mega spannend! 

En hoe meer out of your comfortzone, hoe spannender! 

You can be shit scared and do it anyway 🙂

Ben jij bereid om ALL IN te gaan? En nu echt ruimte vrij te maken voor jouw verlangen?