Maak kans op een GRATIS online strategiesessie!

Het is mijn missie om jou meer aan het roer te laten staan van jouw bedrijf, vanuit een stevige verbinding met jezelf. Zodat jij zoveel meer regie en vrijheid ervaart in je bedrijf. En daarmee ook op zoveel andere vlakken in je leven. 

Ik geloof dat het lichter en zoveel stromender kan. En dat meer stevigheid, helderheid en focus je daarbij gaan helpen.

Maar ik geloof ook dat het soms even nodig is om hulp van buitenaf te krijgen, omdat je je eigen GOUD of je RICHTING soms gewoon even kwijt bent. 

Ik help jou hier met liefde bij in deze gratis online strategiesessie van 45 minuten.

Jou in je kracht zien staan, zien groeien en successen behalen vind ik het mooiste wat er is. Ik vind het heerlijk om met je mee te denken in je bedrijf en je blinde vlekken zichtbaar te maken. Ik help je graag je fundering te verstevigen zodat je met zoveel meer vertrouwen weer vooruit kunt.

In deze gratis strategiesessie bespreken we waar je op dit moment het meest tegenaan loopt en geef ik je direct een aantal praktische tips mee. Zodat jij weet wat je volgende stap mag zijn en weer met motivatie en vertrouwen verder kunt.  

Om écht waarde uit deze sessie te halen, is het voor mij nodig om meer over jou en je bedrijf te weten. Daarom vraag ik je onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen.

Elke maand selecteer ik 2 ondernemers, waarvan ik het gevoel heb dat ik ze het beste kan helpen. Dit zal ik begin van iedere maand doen. 

Mogelijk tot binnenkort!

Hieronder kun je de vragenlijst invullen.