Do It Yourself - direct in je inbox

Al mijn trainingen, masterclasses & workshops voor je op een rij!

Ondernemen vraagt constant werken aan jou skills, aan jezelf en aan je bedrijf. Daarom deze masterclasses & trainingen voor jou. Zodat je op je eigen tijd en tempo, kunt kiezen voor je eigen groei over een bepaald onderwerp. 

Stuk voor stuk onderwerpen waarin ik het praktische combineer met het dicht bij jezelf kunnen blijven. Voor mij, en en voor jou, de enige manier om je onderneming te runnen. 

Neem hieronder snel een kijkje en ga er direct mee aan de slag! 

TRAINING

LinkedIn Training

Verhoog je bereik op LinkedIn en vergroot je klantenvrijver. De potentie van LinkedIn is enorm! Juist ook voor heart centered ondernemers. In deze training van <2 uur neem ik je er helemaal in mee! 

Jouw investering? €47 ex BTW. Direct in je inbox!

WORKSHOP

Heart Centered Content

De lichtheid van het content maken opzoeken én 3 rake content stukken hebben?  Dat is waar we tijdens deze workshop mee aan de slag gaan.  Zodat je schrijf vanuit je hart en je weet hoe jij je content creatie luikje altijd zelf kun openen. Nu en in de toekomst.  

Jouw investering? €47 ex BTW. Direct in je inbox!

MASTERCLASS

Vergroot je klantenstroom

Hoe kom je aan meer klanten, zonder dat het jou volledig uitput?
En hoe ga je hier meer vertrouwen in ervaren? Leer het in deze masterclass!

Jouw investering? €47 ex BTW. Je ontvang de masterclass direct in je mailbox.

 

MASTERCLASS

Money Unlocked

Voor iedereen die de geldstroom (nog) meer op gang wil krijgen. Geld hoeft niet moeilijk en beladen te zijn, het mag leuk en licht voelen zodat je het moeitelozer aantrekt. Hoe? Dat leer je in deze masterclass!

Jouw investering? €47 ex BTW. Je ontvang de masterclass direct in je mailbox.

MASTERCLASS

Social proof through the roof

Lovende recensies en mooie woorden van je klanten. Wie wil dit niet als ondernemer?! In deze masterclass neem ik je mee in hoe jij hier invloed op hebt, terwijl je de resultaten van je klant zuiver houd uiteraard. Waar kun je op letten, wat is echt belangrijk en wat werkt als een magneet voor jouw potentiele klanten? 

Jouw investering? €47 ex BTW. Je ontvangt de masterclass direct in je mailbox

MASTERCLASS

Soulful Sales

Voor iedereen die wél meer klanten en omzet wil, maar absoluut niet verkoperig of pushy wil zijn. Zodat je vanuit een hele zuivere intentie, op een lichtere manier meer klanten aantrekt. Direct toepasbaar.

Jouw investering? €47 ex BTW. Je ontvang de masterclass direct in je mailbox.

 

MASTERCLASS

Lichter & stromender ondernemen

Hoe richt je je onderneming lichter en stromender in? En wat is er nodig om echt de vruchten te kunnen plukken van je bedrijf? Leer het in deze masterclass!

Jouw investering? €47 ex BTW. Je ontvang de masterclass direct in je mailbox.