1 op 1 coaching - 3 maanden traject

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Je weet dat er zoveel meer in zit. Is dit het nou?

Je wilt vooruit maar je weet niet goed wat je precies wilt en vooral niet waar je moet beginnen. Je beperkende overtuigingen en gedachten zitten je vaak in de weg. Je bent streng voor jezelf, je verliest je in de “hoe” en zet daardoor geen stappen.

Je zit jezelf in de weg. Je hoofd maakt overuren, je draait rondjes en komt voor je gevoel niet vooruit. Je wilt een zinvoller en gelukkiger bestaan leven. Er moet meer uit het leven te halen zijn. Maar waar start je? En vooral: hoe houd je focus?

Eén ding is zeker: je wilt groeien en meer uit je leven halen. Je bent klaar voor de volgende stap!

Sta je open voor 3 bijzondere maanden? Waarin we de focus volledig op JOU leggen?

Waar werken we naar toe? 

We gaan samen aan de slag met (het ontdekken van) jouw verlangen. Op welk vlak dan dat ook mag zijn. We gaan aan de slag met de blokkades en overtuigingen die maken dat je soms niet vooruit komt. Waar loop je tegen aan? En waar mag de aandacht naar toe gaan?

Samen ontdekken we wat jij nodig hebt om die transformatie aan te gaan. Om te kunnen groeien als mens. En om die stappen echt te kunnen maken. 

Je komt dichterbij je mooiste leven! 

Waarin ik geloof als coach

“There is no force more powerfull than a women determind to rise”.

Er is beperkt plek. Ik coach per 3 maanden, maximaal 3 personen. Op dit moment heb ik nog 1 plekje vrij.
Als jij besluit om jezelf belangrijk te maken, dan geloof ik dat we een match zijn

Ik geef alles als coach, en verwacht dat ook van jou als je in stapt. We duiken diep. Het wordt eerlijk, praktisch, en soms oncomfortabel. Maar dat je zult groeien, staat vast. 

Zelfliefde, eerlijkheid & mindset zijn een rode draad door mijn werk als coach. Ik coach intuïtief, zonder oordeel en heel praktisch. Kijkend naar jou als geheel. 

Ben jij er klaar voor om jezelf belangrijk te maken?

Dit zeggen mijn klanten over een samenwerking met mij:

Lisa Kouwenberg
Lisa Kouwenberg
Lees verder
Wat een eye openers geeft Marlou! Ze houdt op een fijne manier een spiegel voor. Hierdoor kwam ik tot vele inzichten en lukte het mij om oude gewoontes te onderzoeken en aan te passen of zelfs drastisch te veranderen. Ik kon altijd bij Marlou terecht met mijn vragen. Een waardevolle coach!
Ellen de Boer
Ellen de Boer
Lees verder
Ik heb ontzettend veel gedaan om ‘beter te worden’ na een burn out en depressie. Hier en daar uiteraard wat geleerd maar wat had ik Marlou graag 4 jaar geleden tegen gekomen! Ik sta nu veel meer zelf aan het roer van mijn leven. Marlou is ontzettend open over haar eigen proces en het is zo fijn om iets te leren van iemand die begrijpt wat je doormaakt. Haar begrip, openheid en het feit dat ze dingen niet mooier maakt dan ze zijn, maakt het helemaal af.
Sanne Folkerts
Lees verder
Ik ben zo blij dat ik Marlou ben tegen gekomen! Ik heb daardoor al vele mooie stappen mogen zetten en nu ben ik klaar voor een hele nieuwe stap in mijn leven! Voor het eerst in mijn leven kan ik nu werkelijk ontdekken wie ik ben, wat ik voel en waar ik energie van krijg. Marlou als coach is heel inspirerend. Wat haar vooral uniek maakt is haar gevoel voor humor en haar uitnodiging om altijd met kleine stapjes te beginnen. Ze is heel open, praktijkgericht en ik heb talloze mooie inzichten gekregen. Ik zou haar zeker aanraden!

Hoe ziet dit traject eruit?

Inclusief BTW. Betalen kan in 3 termijnen. Betaal je in één keer? Dan krijg je €50 EXTRA korting! 

*Je krijgt als BONUS van mij een sessie bij Laura van L’aura Bewust. Dit is een telefonisch consult, wat tijdens ons traject plaats vindt waarin Laura op energetisch niveau verbinding met je maakt. Ze gaat samen met je aan de slag met de blokkades in je onderbewustzijn (soms dingen uit je jeugd, traumatische ervaringen of zelfs blokkades uit vorige levens). Wat mij betreft is dit een ontzettend belangrijk onderdeel, omdat er soms dingen in de weg zitten die je niet altijd kunt verklaren maar die een grote rol spelen in je leven. Je kunt het zien als een energetische schoonmaak. Er hoeft niets herbeleefd te worden. Ik vind dit zelf een makkelijke manier van helen, met een groots resultaat. Je komt weer een laagje verder!

Durf jij?

  • Je beperkende overtuigingen te gaan onderzoeken en daar doorheen te gaan?
  • De nodige stappen te zetten om echt meer uit je leven te halen?
  • Drie maanden ALL IN te gaan?

Contact me dan nu om een kennismakingsgesprek in te plannen!

We plannen altijd eerst een GRATIS & VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek in. Zo kunnen we beide de tijd nemen om de ‘klik’ te voelen. Voelt die aan beide kanten goed (dit is een must! Voor jou om het optimale eruit te kunnen halen, en voor mij om te voelen of ik de persoon ben die je kan helpen), dan bespreken we de startdatum & inhoud van je traject en de betalingsopties.

Ik kijk er onwijs naar uit om met je aan de slag te gaan en te zien waar jou groei en kracht zit! Zodat jij je hart kunt volgen en je mooiste leven kan gaan leven! 

Voel jij een JA? En wil je even sparren over de mogelijkheden? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan.

F.A.Q.

Per kwartaal coach ik maximaal 3 personen. In 2020 zit ik vol.

In januari 2021 heb ik weer plek. Wel kun je nu vast een kennismakingsgesprek aanvragen zodat je een plekje kunt reserveren als je een JA voelt. 

Dat kan zeker. Je kunt het volledige bedrag in 3 termijnen betalen. Dit is € 333 per termijn. Iedere maand één termijn. Waarvan de eerste termijn overgemaakt is vóór aanvang van het coachingstraject.  

Betaal je liever in één keer? Dan krijg je € 50 korting en betaal je geen €999 maar € 949

Als we beide voelen dat we dit traject samen aan willen gaan, zullen we de betalingsopties nogmaals doornemen.