1 op 1 coaching - 3 maanden traject

Je wilt niet meer geleefd worden, maar zelf aan het roer staan

Je wilt meer uit je leven halen en bent klaar om next level te gaan. Maar waar begin je?

Je ervaart een disbalans in je energie. Je mist het vertrouwen in jezelf / je lichaam en je hebt last van de onrust in je hoofd. Je wilt vooruit maar je weet niet goed wat je precies wilt en vooral niet waar je moet beginnen. Je beperkende overtuigingen en gedachten zitten je vaak in de weg. Je legt de lat hoog, je verliest je in de “hoe” en zet daardoor geen stappen.

Je wilt meer balans ervaren, dichter bij jezelf komen te staan en je krachtiger voelen. Hoe fijn zou het zijn als je meer rust hebt in je hoofd, meer vertrouwen hebt in jezelf en je weet welke keuzes werken voor JOU? 

Zodat je je leven kunt leven vanuit jezelf, i.p.v. vanuit je overtuigingen. Een leven waarin je op je gevoel durft te vertrouwen en de stappen kunt zetten die nodig zijn om vooruit te komen en nog meer in je kracht te staan. 

Eén ding is zeker: je wilt vooruit en meer uit je leven halen. En je voelt dat je klaar bent voor de volgende stap.

Sta je open voor 3 bijzondere maanden? Waarin we de focus volledig op JOUW groei leggen

Waar werken we naar toe? 

 • Steviger in je schoenen staan.
 • Meer in je eigen kracht staan.
 • Dichter bij jezelf staan.
 • Meer vertrouwen in jezelf / je lichaam.
 • Meer balans ervaren
 • Het uitvergroten van alle mooie kwaliteiten die je al bezit. 
 • Meer mildheid naar jezelf toe.
 • Meer rust ervaren.
 • Meer inzicht in jezelf.
 • Je gereedschapskist uitbereiden, naast alle tools die je al bezit.
 • Meer energie en plezier ervaren.

Volle, maar zachte, kracht vooruit. Met als doel: weer zelf aan dat roer staan, glimlachend naar de toekomst.  

Hi, ik ben Marlou. Je transformatie coach

Een praktische coach, met een holistische visie. Dit betekent dat ik altijd naar het hele plaatje kijk: het fysieke, het mentale, het emotionele en het spirituele. 

Ik heb zelf al heel wat meters mogen maken in het land van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ik weet hoe het voelt om diep te zitten. Zowel fysiek als mentaal. En ik weet ook hoe het voelt om, against all odds, weer in je kracht te staan. Op een manier waarvan ik het bestaan niet eens wist.

En daardoor weet ik ook dat er zoveel meer mogelijk is dan we denken. En die mogelijkheden zitten vooral in het lijntje met jezelf. Als jij jezelf leert kennen, en kunt leren leven naar jouw behoeften en signalen, is er zoveel mogelijk. Je mag het leven leven, wat voor JOU werkt.

Ik leefde vroeger volledig uit mijn hoofd, en met mijn voet op het gaspedaal. En heb daardoor ontzettend veel bereikt. Ik had alles wat ik wilde. En toch was ik niet gelukkig.

Door meerdere burnouts en ernstige gezondheidsklachten, moest ik mijn voet wel van dat gaspedaal halen. En kwam ik erachter dat ik vooral het leven leefde van mijn overtuigingen. En niet het leven leefde vanuit mijn kern. Maar wat was mijn kern eigenlijk?!

In de jaren die volgde mocht ik mezelf steeds beter leren kennen, ik kon (gelukkig) niet meer door rennen op het tempo wat ik voorheen had. Stil staan maakte dat ik ruimte kon maken voor meer verbinding met mezelf. En dat was precies waar de groei zat.

Mijn grenzen reikten minder ver, maar binnen die grenzen is mijn leven zoveel waardevoller geworden. Ik voel me gelukkiger, meer in balans, ben milder naar mezelf en kan zoveel makkelijker meeveren.  Ik weet wat wel en niet voor me werkt, en leef mijn leven op mijn voorwaarden. En jeetje, wat maakt dat een verschil in mijn kwaliteit van leven.

En dat is precies wat ik jou ook gun. 

Ik geloof:

 • Dat je zoveel krachtiger bent dan je denkt.
 • Dat elke ervaring die je mee maakt in je leven, een kans is om te groeien.
 • Dat vriendjes worden met jezelf, het mooiste is wat je jezelf kunt geven. 
 • Dat iedereen uniek is, en dat wat jij nodig hebt uniek is.

Door mijn sterkte intuïtie, mijn holistische visie en mijn rol als ervaringsdeskundige komen we super snel tot de kern. En dit is precies het geheim van de impact van mijn 1:1 trajecten.

Ik ga je niet vertellen hoe het werkt. Ik ga je niet vertellen wat je precies moet doen.

Ik loop naast je tijdens je reis. Ik stel je de juiste vragen om tot een goed inzicht te komen. Ik open de deur voor je. Maar je moet zelf de stap maken om er doorheen te gaan. 

We gaan in dit traject samen ontdekken wat je nodig hebt om de transformatie aan te kunnen gaan. 

Je krijgt in dit traject namelijk niet wat je wilt, maar wat je nodig hebt om te groeien als mens. En daar coach in je met liefde bij. Met soms schop onder je kont daarbij. 

“There is no force more powerfull than a women determined to rise”.

Er is beperkt plek. Ik coach per 3 maanden, maximaal 3 personen. Op dit moment zit ik vol en werk ik met een wachtlijst. Vanaf mei 2021 is er weer plek! Je kunt al een vrijblijvende intake boeken. 
Als jij besluit om jezelf belangrijk te maken, dan geloof ik dat we een match zijn

Ik geef alles als coach, en verwacht dat ook van jou als je in stapt. We duiken diep. Het wordt eerlijk, praktisch, en soms oncomfortabel. Maar dat je zult groeien, staat vast. 

Zelfliefde, eerlijkheid & mindset zijn een rode draad door mijn werk als coach. Ik coach intuïtief, zonder oordeel en heel praktisch. Kijkend naar jou als geheel. 

Ben jij er klaar voor om jezelf belangrijk te maken?

Dit zeggen mijn klanten over een samenwerking met mij:

Lisa Kouwenberg
Lisa Kouwenberg
Lees verder
Wat een eye openers geeft Marlou! Ze houdt op een fijne manier een spiegel voor. Hierdoor kwam ik tot vele inzichten en lukte het mij om oude gewoontes te onderzoeken en aan te passen of zelfs drastisch te veranderen. Ik kon altijd bij Marlou terecht met mijn vragen. Een waardevolle coach!
Margot vd Giessen
Margot vd Giessen
Lees verder
Ik heb het 1 op 1 traject van 3 maanden bij Marlou afgerond. Maar toch voelt dit niet als een afsluiting, meer als een nieuw begin. Ik sluit deze 3 maanden af met trots en vertrouwen. Door dit traject heb ik nog meer leren vertrouwen op mijn intuïtie en heb ik meer vertrouwen gekregen in het algehele proces.  Ik dacht dat ik aan een heel ander aspect kwam werken, maar al na de eerste sessie werd duidelijk dat er iets anders was wat voorrang wilde. Dit alleen was al een proces, voor mij als perfectionist. Het leren loslaten en vertrouwen dat je krijgt wat je nodig hebt (en niet altijd wat je wilt) was een mooie les voor me. Nu weet ik dat er een ander inzicht nodig was, de puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen. Ik heb de begeleiding van Marlou als zeer prettig ervaren. Ze is rustig, denkt en voelt goed mee en stelt de juiste vragen om tot een goed inzicht te komen. Daarnaast is ze makkelijk benaderbaar, kijkt mee waar nodig maar laat je volledig in je waarde en leert je dat alles oké is in dit proces. Haar begeleiding geeft net dat duwtje wat je nodig hebt, zelfs als je zelf al veel aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan en al veel denkt te snappen. Daarnaast is Marlou een fantastisch mooi, lief en heerlijk mens! Dus ja, ik zou haar zeker aanraden!
Sanne Folkerts
Lees verder
Ik ben zo blij dat ik Marlou ben tegen gekomen! Ik heb daardoor al vele mooie stappen mogen zetten en nu ben ik klaar voor een hele nieuwe stap in mijn leven! Voor het eerst in mijn leven kan ik nu werkelijk ontdekken wie ik ben, wat ik voel en waar ik energie van krijg. Marlou als coach is heel inspirerend. Wat haar vooral uniek maakt is haar gevoel voor humor en haar uitnodiging om altijd met kleine stapjes te beginnen. Ze is heel open, praktijkgericht en ik heb talloze mooie inzichten gekregen. Ik zou haar zeker aanraden!

Hoe ziet dit traject eruit?

Inclusief BTW. Betalen kan in 3 termijnen. Betaal je in één keer? Dan krijg je €100 EXTRA korting! 

*Je krijgt als BONUS van mij een sessie bij Laura van L’aura Bewust. Dit is een telefonisch consult, wat tijdens ons traject plaats vindt waarin Laura op energetisch niveau verbinding met je maakt. Ze gaat samen met je aan de slag met de blokkades in je onderbewustzijn (soms dingen uit je jeugd, traumatische ervaringen of zelfs blokkades uit vorige levens). Wat mij betreft is dit een ontzettend belangrijk onderdeel, omdat er soms dingen in de weg zitten die je niet altijd kunt verklaren maar die een grote rol spelen in je leven. Je kunt het zien als een energetische schoonmaak. Er hoeft niets herbeleefd te worden. Ik vind dit zelf een makkelijke manier van helen, met een groots resultaat. Je komt weer een laagje verder!

Durf jij?

 • Je beperkende overtuigingen te gaan onderzoeken en daar doorheen te gaan?
 • De nodige stappen te zetten om echt meer uit je leven te halen?
 • Drie maanden ALL IN te gaan?

Contact me dan nu om een kennismakingsgesprek in te plannen!

We plannen altijd eerst een GRATIS & VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek in. Zo kunnen we beide de tijd nemen om de ‘klik’ te voelen. Voelt die aan beide kanten goed (dit is een must! Voor jou om het optimale eruit te kunnen halen, en voor mij om te voelen of ik de persoon ben die je kan helpen), dan bespreken we de startdatum & inhoud van je traject en de betalingsopties.

Ik kijk er onwijs naar uit om met je aan de slag te gaan en te zien waar jou groei en kracht zit! Zodat jij je hart kunt volgen en je mooiste leven kan gaan leven! 

Voel jij een JA? En wil je even sparren over de mogelijkheden? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan.

F.A.Q.

Per kwartaal coach ik maximaal 3 personen. Op dit moment zit ik vol maar ik mei 2021 heb ik weer plek! 

Plan nu vast je kennismakingsgesprek in zodat je een plekje kunt reserveren als je een JA voelt. 

Dat kan zeker. Je kunt het volledige bedrag in 3 termijnen betalen. Dit is € 499,67 per termijn. Iedere maand één termijn. Waarvan de eerste termijn overgemaakt is vóór aanvang van het coachingstraject.  

Betaal je liever in één keer? Dan krijg je € 100 korting en betaal je geen €1499 maar € 1399

Als we beide voelen dat we dit traject samen aan willen gaan, kun je altijd aangeven hoe je de betaling wilt regelen.