Unlock the power within - mastermind

De ambitie voor jouw grote dromen, gaan hand in hand met het verlangen naar meer levensgeluk.

Je wilt ๐ง๐ž๐ฑ๐ญ ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ฅ gaan รฉn dicht bij jezelf blijven staan.

๐Ž๐ง๐๐ž๐ซ๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง๐ฎ๐ข๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ก๐š๐ซ๐ญ en vanuit de juiste energie. Zodat je niet alleen meters maakt maar ook voelt dat het de juiste meters zijn.

Hoe spannend ook, je bent er klaar voor om jouw ๐ ๐ซ๐จ๐จ๐ญ๐ฌ๐ก๐ž๐ข๐ meer ruimte te gaan geven.

Je wilt meer ๐ฅ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ก๐ž๐ข๐ ervaren in jezelf en in je bedrijf.ย Je wilt niet alleen genoeg klanten maar ook meer ๐ฏ๐จ๐ฅ๐๐จ๐ž๐ง๐ข๐ง๐ .ย Niet alleen meer omzet maar ook een bepaalde ๐ฏ๐ซ๐ข๐ฃ๐ก๐ž๐ข๐.ย 

Het mag steviger. In wat je neerzet en hoe het voor je voelt.ย 

Dat is precies waar we 3 maanden lang mee aan de slag gaan in Unlock The Power Within. De volgende editie zal in januari starten!

Ervaringen van eerdere deelnemers;

Sascha Zeldenrijk
Sascha Zeldenrijkwww.foodstappen.com
Lees verder
Unlock The Power Within heeft mij vooral veel richting gebracht; weten wat mijn volgende stap was en daar naar handelen.

Jij en de groep waren een stok achter de deur, waar ik heel dankbaar voor ben.

Ik heb zoveel bergen verzet! Nieuwe trajecten gelanceerd, een podcast gemaakt waar ik ondertussen alweer 6 afleveringen heb staan, online ademsessies opgezet, groeps ademsessies en ben mooie samenwerkingen aangegaan.

Daarnaast heb ik sales gedaan zoals ik het nog nooit gedaan heb en heb nu een sales manier gevonden die echt voor me werkt.

Los van alles wat ik bereikt heb, voel ik vooral dat het traject precies was wat ik nodig had. Fijne tips, meedenken en concrete actiestappen. Zo fijn dat je altijd voor me klaar stond, kritisch bent waar nodig en liefdevol feedback kunt geven. Bedankt voor je coaching Marlou!

โ€œHet heeft me de fundering gebracht om jaren verder te kunnen. Zo waardevol!โ€

Alice vd Zalm

Wat gaat Unlock The Power Within je opleveren?

Na dit traject sta je nog dichter bij jezelf en voelt je fundering nog steviger.ย 

Je voelt meer vertrouwen in het bewandelen van jouw unieke pad en je hebt bedrijf zo ingericht dat het voor JOU passend en stromend voelt.ย 

Je voelt meer lichtheid in het ondernemen. Niet omdat er minder uitdagingen zijn maar omdat je zelf zoveel steviger staat.ย 

Je energie matcht meer met de 2.0 versie van jou. Je haalt de toekomst waar jij naar verlangt, meer naar je toe. Niet vanuit je hoofd maar vanuit je hart. Niet vanuit harde kracht maar vanuit innerlijke kracht.

๐ˆ๐ง ๐๐ž ๐ฉ๐ซ๐š๐ค๐ญ๐ข๐ฃ๐ค ๐›๐ž๐ญ๐ž๐ค๐ž๐ง๐ญ ๐๐ข๐ญ ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐ค๐ฅ๐š๐ง๐ญ๐ž๐ง & ๐จ๐ฆ๐ณ๐ž๐ญ รฉ๐ง vooral zoveel meer ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฏ๐ข๐ ๐ก๐ž๐ข๐ & ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐ฃ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ.

En ik kan je dit allemaal heel mooi vertellen maar dan kunnen de vrouwen die dit traject eerder volgden, nog beter. Neem gerust een kijkje tussen alle reviews en filmpjes op deze pagina!

Hoi, ik ben Marlou. Not your average businessmentor

Ik weet hoe het is, om vanuit je hart iets neer te zetten maar gaande weg toch door je hoofd overgenomen te worden. Iโ€™ve been there.

Hard werken en toch niet daar staan waar je zou willen staan.

Genoeg omzet maar geen voldoening, genoeg klanten maar zelf uitgeput of genoeg werk maar geen innerlijke en/of financiรซle vrijheid ervaren.

Ik weet hoe dat voelt en ik weet ook dat het anders kan. Ik zocht het alleen buiten mezelf maar het zat รญn mezelf. Mijn buitenwereld was een weerspiegeling van mijn binnenwereld. Exact wat ik combineer in mijn coaching; strategie en innerlijk werk.

Ik ben er voor jou.

Het Unlock The Power Within traject is een veilig plek waar zowel jouw licht als donker mag zijn.ย Zodat je ruimte kunt maken voor datgene wat ruimte vraagt, je hier doorheen kunt bewegen en je zo sneller kunt shiften.

Mijn kracht zit hem in de combinatie van het praktische & het energetische, in mijn feilloze intuรฏtie en mijn mogelijkheid om te zien waar jij kunt versimpelen.

Ik hoor wat je vraagt en wat je niet vraagt en help je iedere keer weer opnieuw terug te gaan naar jezelf. Naar jouw innerlijk weten en naar de plek waar het veel moeitelozer stroomt.

Ik coach je, spiegel je, help je te versimpelen, help je dicht bij jezelf te blijven en steun je praktisch & emotioneel. Ik zie jou en ik zie je bedrijf. En ik neem je in dit traject mee in wat er nodig is om de groei te kunnen maken waar je naar verlangt. Zodat je meer vrijheid, stevigheid en lichtheid ervaart. Are you ready?

Dit traject beloofd meer lichtheid maar ondernemen kan toch niet ALTIJD licht voelen?

Nee, ondernemen voelt lang niet altijd licht. Het is een snelkookpan aan persoonlijke ontwikkeling, waarin je tijdens jouw groei naar grotere hoogtes, soms ook door moeilijke stukken mag bewegen.ย 

Licht ondernemen is voor mij dan ook niet de afwezigheid van ๐˜ป๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ.โ  Het betekent niet dat je geen uitdagingen meer tegen zult komen.ย 

โ Licht ondernemen is voor mij; fouten mogen maken van jezelf, zodat het meer ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ณ๐จ๐ž๐ค๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ฌ๐ฉ๐ž๐ฅ๐ž๐ง wordt, i.p.v. streven en vechten.โ 
โ 
Licht ondernemen is ๐ฃ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐ฌ๐ž๐ซ๐ข๐ž๐ฎ๐ฌ ๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ง. Zowel in je dromen als in je eigen welzijn.โ 
โ โ 
Licht ondernemen is ๐๐ฎ๐ซ๐ฏ๐ž๐ง ๐จ๐ง๐ญ๐ฏ๐š๐ง๐ ๐ž๐ง.โ 
โ 
Licht ondernemen is meer ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฏ๐ข๐ ๐ก๐ž๐ข๐ ๐ข๐ง ๐ฃ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ voelen. โ โ 

Licht ondernemen is je veilig genoeg voelen om je schaduwkanten aan te durven kijken, zodat je meer en meer ๐ข๐ง ๐ฃ๐ž ๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง ๐ฅ๐ข๐œ๐ก๐ญ ๐ค๐ฎ๐ง๐ญ ๐ ๐š๐š๐ง ๐ฌ๐ญ๐š๐š๐ง.โ 
โ 
Ik geloof dat als je stopt met het nastreven van de illusie dat ondernemen alleen maar makkelijk en snel hoort te gaan en bereid bent om jezelf deze groei te gunnen, het zoveel ๐ฅ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ซ gaat voelen.

Met dit traject kies je voor meer lichtheid, maar vooral meer kracht in jezelf. En laat je verrassen met wat er in je bedrijf gebeurt, als jij steviger gaat staan.โ 

Dit kun je alleen maar ervaren als je bereid bent het werk te doen, committed bent op je eigen groei en klaar bent om je grootsheid nog meer te omarmen. En ja, jouw volle JA mag best gepaard gaan met bilnaadzweet ๐Ÿ˜‰ Dat is nu eenmaal wat er ontstaan als je voor grote groei kiest. Daar navigeren we samen doorheen (figuurlijk, just te be clear!)

Reacties van deelnemers

Ik geloof;

  • Dat jรญj de fundering bent van je bedrijf. Als jij groeit als persoon, groeit je bedrijf mee.ย 
  • Dat succesvol zijn, zeker niet gelijk hoeft te staan aan constant hard werken en pushen.ย 
  • Dat zorg dragen voor jouw energie en welzijn noodzakelijk is om een succesvol bedrijf neer te zetten.ย 
  • Ondernemen gaat niet over alles in รฉรฉn keer goed doen. Het gaat over ontdekken wat voor JOU werkt, over durven kiezen en vooral over jezelf de ruimte geven om fouten te mogen maken.ย 
  • Dat het essentieel is om als ondernemer met regelmaat een plek te hebben waar je kunt leunen en waar je (emotionele) support ontvangt.ย 
  • Dat je het gemiddelde bent van de 5 mensen waar je je het meest mee omringt. Kun je nagaan wat er gebeurt als jij je 3 maanden lang omringt met bewuste en gedreven ondernemers… Let’s rise!ย 

ย ย 

โ€œIk dacht dat ik voor mijn bedrijf kwam maar ik liep weg met mezelfโ€

Maud Koershuis

โ€œDe grootste shifts komen niet alleen door wat je doet maar vooral door wie je bent. โ€

Praktische informatie

Groepstraject van 3 maanden in een intieme setting, inclusief 1:1 sessies.ย 

Jouw investering voor
dit traject is โ‚ฌ 3333,- ex. BTW

โ€œHeel bijzonder hoe jij iedere keer weer rust in de chaos kan brengenโ€

Karin Geenen

Ervaringen van eerdere deelnemers;

Hรจlen Doeleman
Hรจlen Doelemanwww.lerenjezelfzijn.nl
Lees verder
Met heel veel plezier heb ik deelgenomen aan Unlock The Power Within. Ik vond het heel fijn om met andere ondernemers samen te komen op de livedagen. Zo fijn om je op die dagen even helemaal te richten op je onderneming en jezelf. Aan de slag met je focus, doelen, maar op een rustig tempo en waarbij veel ruimte is om je vragen te stellen of themaโ€™s die op dat moment belangrijk zijn te bespreken.

Waar ik verder heel veel gebruik van heb gemaakt zijn de onbeperkte vragen die je kan en mag stellen aan Marlou en het onbeperkt feedback vragen. Heerlijk als er even iemand met je mee kijkt of mee denkt. Dat ga ik zeker weten missen!

Ik heb weer veel meer zin om in en aan mijn bedrijf te werken en ik voel meer energie, focus en rust!

Alice vd Zalm
Alice vd Zalmwww.openupwithalice.nl
Lees verder
Wat me het meest is bijgebleven in dit traject; je kunt knallen รฉn vanuit flow ondernemen!

Ik heb geleerd dat ik mag werken met mijn natuurlijke ritmes en hoe ik hierbij meeveer. Dit traject heeft me zowel praktische handvatten gegeven als handvatten om op een dieper level met mezelf te connecten en meer okรฉ te zijn met mezelf. Op een laag in mijn systeem die ik niet voormogelijk hield. Ik merk dat ik zoveel meer in mezelf geloof!

Het heeft me de fundering gebracht om jaren verder te kunnen. Heel waardevol.

Marlou is zo prettig om als coach te hebben. Ze is toegankelijk, betrokken, praktisch en liet me knallen met daarbij mijn energielevel in de gaten houdend.

Ik gun iedereen oprecht een Marlou in haar leven.
Anna Jouta
Anna Jouta www.annajouta.nl
Lees verder
Ik heb het als heel fijn ervaren. Vooral de momenten van contact tussendoor waren heel waardevol, dat had ik van te voren niet gedacht. Maar eigenlijk was dat wat ik juist zocht, iemand waar ik op terug kon vallen als je ergens tegenaan loopt.

Ook de livedagen zelf vond ik heel waardevol. Ik ben er achter gekomen hoe mega waardevol het is om je te omringen met gelijkgestemde ondernemers. De livedagen waren motiverend, inspirerend en gezellig! Ze brachten me veel herkenning, bevestiging en vertrouwen.

Mijn fundering is verstevigd, heb meer focus รฉn ik voel vooral meer vertrouwen.

Marlou is open, toegankelijk, serieus en tegelijkertijd luchtig en gezellig. Ze is spiritueel en nuchter tegelijk, weet waar ze het over heeft, gebruikt begrijpelijke taal, maakt het behapbaar en kan goed aanvoelen wat nodig is.

Ik ben heel blij dat ik dit traject gevolgd heb!

Ben jij klaar om echt voor jouw groei te gaan? Zodat je te toekomst waat je naar verlangt, dichterbij kunt halen?ย ย 

Boek dan nu een vrijblijvende matchcall waarin ik in alle eerlijkheid met je mee denk en we beide kunnen voelen of รฉรฉn van deze plekjes voor jou is!

Twijfel je? Lees hieronder de veelgestelde vragen of stuur me gerust een berichtje via DM!

Veelgestelde vragen

Ja zeker! Je kunt dit bedrag ook kosteloos in 3 termijnen betalen. Betaal je in รฉรฉn keer? Dan krijg je โ‚ฌ 200 korting. Bij aanmelding zal ik altijd aan je vragen hoe je wilt betalen. 

Het gaat er niet om waar je nu staat maar waar je naar toe wilt.ย 

Twijfel je of het iets voor jou is? Neem dan gerust even contact met me op via instagram of plan een vrijblijvende match call. Ik denk graag in alle eerlijkheid met je mee!

Het is niet voor iedere ondernemer. Voor de ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ถ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ en ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ vrouw achter haar bedrijf.ย 

Bewust als in; al veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, de bereidheid om jezelf aan te kijken en weten dat ondernemen zoveel meer is dan alleen maar een strategie bedenken (alhoewel we dat ook gaan doen).

En gedreven vanuit gepassioneerd zijn om nog meer uit je leven te halen maar ook zeker gedrevenheid vanuit je hart. Je voelt dat je hier meer te doen hebt en bent klaar om meer en meer in je licht te gaan staan.ย 

Business & bezieling mogen voor jou hand in hand gaan.

En je wรฉรฉt dat jij complete ownership hebt over alles in je leven en in je bedrijf. Ik houd de deur voor je open, maar jij bent de persoon die er doorheen mag lopen.ย 

Je bent klaar voor jouw next level en VOELT dat je bij dit traject mag zijn. Dit laatste is essentieel. Juist omdat je die vrouw bent die wil leiden vanuit haar gevoel, niet vanuit haar hoofd.ย 

Twijfel je of het bij je past of vind je het fijn om even af te stemmen? Contact me gerust even via DM of plan een vrijblijvende match call in!

Deze training is NIET voor jou als je verwacht dat alleen het aanwezig zijn, voor een shift gaat zorgen.

Het is NIET voor jou bedoeld als je op zoek bent naar een quick fix. Die bestaat namelijk niet en ga je ook hier dus niet vinden.ย 

Het is NIET voor jou bedoeld als je je blik vooral richt op alles wat er niet is of je vooral bezig houd met alles wat je belemmerd.ย ย 

Het is NIET voor jou bedoeld als je niet bereid bent om naar jezelf te kijken of je open te stellen. Jij bent de enige die invloed heeft op jouw groei.

Ik geloof dat je bedrijf pas goed groeit, als jij groeit.ย 

Als jij jezelf aan durft te kijken en een volle JA voelt, ben je van harte welkom!ย 

Twijfel je of het bij je past? Contact me gerust even via DM of plan een vrijblijvende match call in!ย 

Ja, dit traject komt hoogstwaarschijnlijk terug (maar pin me er niet op vast, want licht ondernemen is voor mij ook mijn gevoel durven volgen en dat kan zomaar leiden naar nieuwe paden).

Maar nog belangrijker; bestaat er een juiste timing?ย 

Ik geloof er niet in.

Jij VOELT al of je hierbij wilt zijn. Je ego gooit alle twijfels daarna vaak op. Alle redenen om het niet te doen.

Het is aan jouw de keuze of je naar je gevoel luistert of naar je ego.ย 

Het perfecte moment komt nooit. Het is ook gewoon durven kiezen en beslissen dat je voor je eigen groei gaat.ย 

Juรญst while life happens.ย 

ย 

Snap ik haha! Zou ik oprecht ook hebben gehad. Ik zou mezelf serieus omschrijven als “geen groepsmens”.ย 

Dus als eerst; I feel you.ย 

Het verschil zit hem in dat dit niet zomaar een groep is maar een groep GELIJKGESTEMDEN.ย 

Vrouwen met dezelfde ambities, dezelfde grote dromen en dezelfde behoefte aan vervulling & verbinding.ย 

Je stapt volledig in voor jezelf maar dat doe je wel op precies hetzelfde moment dat andere ondernemers hier ook voor kiezen. Waardoor je niet aan het groepselement ontkomt ๐Ÿ˜‰ Maar dus ook niet aan de kracht van dit groepselement. De herkenning, de support & de kracht van het omringen met like minded people.

Je hoort het vast wel vaker, maar je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je het meest mee optrekt. Kun je nagaan wat er gebeurt als dit 3 maanden lang vrouwen zijn die grootse dromen hebben…

Dus voel vooral wat jou meer trekt. All is good.ย 

Voel je dat jouw voorkeur meer uitgaat naar 1:1 coaching? Kijk dan even op mijn website bij mijn 1:1 mentorship of er nog plek is op dit moment!

Misschien heb je nog twijfels of wil je jouw persoonlijke situatie even bespreken, dan kan! Stuur me dan gerust een berichtje via een DM op instagram of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek kun je me het hemd van het lijf vragen. Pas na dit gesprek beslis je of je in wilt stappen.

Ik denk graag met je mee!