Rise Up

Ondernemen is een reis, geen eindbestemming.

We weten allemaal dat ondernemen als een achtbaan kan voelen en dat het een snelkookpan aan persoonlijke groei is. Een groei die nooit stopt en die je met enige regelmaat best kan doen wankelen. Hoe lekker is om juist tijdens deze mooie maar ook intensieve reis, meer gedragen en begeleid te worden?

Er is geen quickfix in het ondernemen. Jouw missie in de wereld zetten vraagt constant werken aan jou skills, aan jezelf, aan je bedrijf en precies tijdens deze reis begeleid ik je tijdens Rise Up.

Een combinatie van innerlijk werk, inspirerende talks & praktische business mentoring. ⁠

Zodat je niet hoeft te zoeken naar die ene gouden knop (die onvindbaar blijkt) maar juist langdurige en consistent een stevige en duurzame fundering neerzet waar je verder op kunt bouwen.

En je vooral meer winst gaat ervaren. Zowel in de vorm van klanten en omzet, als winst qua stevigheid die je in jezelf voelt.

Within you is the power to rise above any situation or struggle and transform into the brightest, strongest version of you ever.

Je wil geen rondjes zwemmen, maar meters maken

Ondernemen kan best overweldigend voor je voelen. Je hebt bergen ideeën (60738932 om precies te zijn) en overal kun je nog meer kennis vandaan halen. Zoveel, dat je door de bomen het bos soms niet meer ziet. Welke stap gaat je nu verder helpen? En hoe houd je daar focus bij?

En in alle eerlijkheid krijg je een beetje jeuk van alles wat je “hoort” te doen als ondernemer. Hoe voelt lang niet altijd passend en je voelt én weet dat het anders kan.

Lichter, stromender en dichterbij jezelf.

Je wil niet “maar wat doen”. Je wilt meer vertrouwen ervaren. In jezelf en in de keuzes die je mag maken zodat je meters kunt maken. Maar wel op een manier die helemaal passend voor je voelt.

Waarom Rise Up? 

Ik geloof dat ondernemen niet gaat over zo snel mogelijk succes behalen. Maar over stevig en duurzaam succes behalen.

Je bent je missie in de wereld aan het zetten. En door je tijdens deze reis te laten begeleiden en coachen, kun je steviger staan en hoger groeien.

Ondernemen is geen quick fix. Er is geen magic button.

Het vraagt consistentie en innerlijk werk.

Je bedrijf groeit als jij groeit.

En dat is wat we in Rise Up gaan doen. Niet alleen maar nog meer kennis opdoen, maar je ondersteuning, inspiratie & motivatie bieden tijdens jouw reis als ondernemer. Zodat jij in de state of mind kunt blijven die nodig is voor grote groei.

In Rise Up zijn een aantal combinaties verweven die wat mij betreft essentieel zijn om jouw bedrijf steviger en duurzamer te laten groeien. De combinaties van;

In je bedrijf werken & aan je bedrijf werken.

Flow & consistentie. 

Energie & strategie.

Mijn vermogen om processen te versimpelen, helderheid te creëren, je krachten te vergroten en om je te begeleiden in het neerzetten van een bedrijf wat bij JOU past, maken dit programma uniek.

Ik neem je in dit programma mee in wat er nodig is om sneller en steviger te groeien.

Ready to rise up?

Dit krijg je iedere maand;

Focus sessie

Deze sessie zal altijd aan het begin van iedere maand zijn en geeft je houvast in je planning. We staan even stil bij wat je in de afgelopen maand allemaal bereikt hebt (iets wat we vaak vergeten!) zodat je al met een heerlijke vibe de nieuw maand start én in deze sessie ga je helder krijgen waar jouw focus op mag liggen in de aankomende maand. Waar wil en mag jij je op richten deze maand om te bereiken wat jij wil bereiken? Vooral zakelijk maar we nemen je eigen welzijn hier ook in mee!

Thema sessie

Deze sessie is een deep dive in een ondernemersthema. Een sessie je helpen de skills die je nodig hebt als ondernemer te verbeteren! Een mega boost voor je eigen groei en de groei van je bedrijf. Denk aan onderwerpen als sales, strategie, lanceren, zichtbaarheid, klantenstroom, money mindset, klantenstroom etc.

Open sessie

Deze sessie is "open" omdat deze varieert. Een sessie die altijd aan het eind van de maand plaats vindt. Denk aan een live Q & A, een mastermind sessie of een innerlijke reis. Laat je inspireren en op een diepere laag verder helpen!

Challenge

Elke maand zal er een praktische en leuke challenge zijn die die zorgt voor meer consistentie, waardevolle inzichten en groei. Door jezelf uit te dagen, te stretchen en dit ook nog eens samen met andere ondernemers te doen, maak je meters die je normaal gesproken veel minder snel zult maken. Je kunt ALL IN gaan op de challenge of kiezen voor de light variant.

Naast deze maandelijkse sessies (die allemaal terug te kijken zijn), is er een community. Op deze plek kun je connecten met elkaar, inzichten & successen delen en kun je vragen stellen die ik ter inspiratie mee nemen voor de sessies.

Alle informatie op een rij;

Online programma van 4 maanden 

Jouw investering voor dit programma
is € 1499,- ex. BTW (of 4 termijnen van € 375)

Wat zeggen anderen over Rise Up;

Hèlen Doeleman
Hèlen Doelemanwww.lerenjezelfzijn.nl
Lees verder
Rise Up is een warm bad waarin je met andere ondernemers stil staat bij hoe je je bedrijf in richt en wat je daarin belangrijk vindt. Het laat je nadenken over hoe het ook anders en lichter kan. Of je krijgt de bevestiging dat je al heel goed bezig bent en zo verder mag gaan.

Andere ondernemers ontmoeten en hun successen, struggles, verhalen en vragen horen vind ik heel fijn. Het programma zorgt voor mij ook echt als een stok achter de deur om AAN mijn bedrijf te blijven werken. Ook helpt het me groeien als ondernemer.
Alice vd Zalm
Alice vd Zalmwww.openupwithalice.nl
Lees verder
Rise Up is geweldig als je op zoek bent naar een liefdevolle steun om elke week aan zowel je bedrijf als je persoonlijke groei te werken.

Het is zo fantastisch dat deze sessies niet alleen gericht zijn op actie, maar ook op het emotionele niveau plaatsvinden. Zelfs als je een drukke agenda hebt, is het juist extra waardevol om deel te nemen aan Rise-up. Het biedt echt een moment voor jezelf en je bedrijf.

If you’re ready to Rise Up, zowel op het gebied van geld & klanten, als in de stevigheid die je in jezelf voelt, meld je dan hieronder aan! 

Je bent bereid het werk te doen en wordt nu al blij van het idee om 4 maanden lang meer gedragen en gesteund te worden.

Zodat je meer vertrouwen ervaart in jezelf, meer rust ervaart in je systeem en jij je bedrijf steviger en lichter naar het volgende level kunt tillen.

“Een echte aanrader! Het zet mij in beweging en het stroomt al zoveel meer in mijn bedrijf!"

Stans Doornweerd- Inner stijl coach

Veelgestelde vragen

Je kunt kiezen voor betaling in één keer of in 6 keer. Bij aanmelding kun je jouw keuze aanvinken. 

Klik hier om je aan te melden.

Je kunt op ieder moment starten, mits er plek is. Elke maand zijn er 3 instap plekken. 

Vanaf het moment dat jij je aanmeld starten jouw 4 maanden toegang. De data van alle sessies vind je in de online omgeving en je kunt vanaf de eerst volgende livesessie aansluiten (replay’s zijn altijd 2 maanden lang beschikbaar). 

Iedere maand zijn er 3 sessies op verschillende dagdelen zodat iedereen even veel kans krijgt om de sessies live bij te kunnen wonen. 

De data worden minstens 6 weken van te voren aangekondigd en alles is terug te kijken.

Dit is de planning voor de aankomende maanden; 

PLANNING APRIL 2024

  • Focus sessie – Woensdag 3 april om 9.00 uur.
  • Thema sessie – Maandag 15 april om 11.00 uur.
  • Open sessie – Vrijdag 26 april om 10.00 uur.

PLANNING MEI 2024
– Focus sessie – Donderdag 2 mei om 10.00 uur.
– Thema sessie – Vrijdag 17 mei om 11.00 uur.
– Open sessie – Dinsdag 28 mei om 10.00 uur.

PLANNING JUNI 2024
– Focus sessie – Maandag 3 juni om 10.00 uur.
– Thema sessie – Vrijdag 14 juni om 11.00 uur.
– Open sessie – Donderdag 27 juni om 10.00 uur.

 

In Rise Up zit géén 1:1 coaching. 

Het is een online programma waarin er voldoende ruimte is om je vragen te stellen. Vandaar dan ik beperkt plek heb, zo is er voor iedereen voldoende ruimte om deze vragen te stellen.

Wil je liever 1:1 werken? Neem dan een kijken bij mijn Move Mountains aanbod. 

Ja zeker. Dit programma is niet hetzelfde als een 1:1 coach programma. Het is ook niet opgezet om je te overladen, maar juist om structureel en consistent meer houvast en focus te geven.

Dit kan prima naast een al lopend coachtraject bestaan.  

Het programma is geschikt voor iedere fase van het ondernemerschap. 

Het is voor gedreven en bewuste ondernemers die klaar zijn om in een veld van groei te stappen en die weten dat consistente coaching onwijs helpt om je naar het volgende level te helpen. 

Dit programma is geen quickfix, wel een garantie voor het verstevigen van je bedrijf en de groei die je daarmee zult maken.

Belangrijk hierbij is dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen processen. 

Verdiepend, praktisch & inspirend.

Voel vooral of je naar dit programma toe getrokken wordt. Zo ja, jump in & Rise Up!

Twijfel je nog? Stuur me gerust een DM op instagram. Ik denk graag met je mee! 

Dit traject is niet voor jouw als je liever 1:1 begeleiding wilt. 

Deze training is NIET voor jou als je verwacht dat alleen het bekijken van de sessies, je al verder helpt. 

Of als je constant denk “dit weet ik al”. Het gaat er namelijk niet om wat je al weet maar wat je nodig hebt om het te doen. 

Het is NIET voor jou bedoeld als je op zoek bent naar een quick fix. 

Het is NIET voor jou bedoeld als je externe factoren de schuld geeft voor bepaalde zaken in je bedrijf.  

Het is NIET voor jou bedoeld als je geen verantwoording neemt voor jouw processen. 

Twijfel je of het bij je past? Contact me gerust even via DM op instagram

Bestaat er een juiste timing? 

Is het écht niet de juiste timing? Dan hoef je niet verder te lezen. Jij bent de enige die dit kunt voelen. 

Of is dit een beschermingsmechanisme van je brein om je te houden waar je nu staat. 

Jij voelt zelf wel of het verhaal om het nu niet te doen, echt kloppend voelt of dat dit je remt van je mogelijke groei. 

Je hoeft namelijk niet op een bepaald punt te staan om in te stappen.

Er is nooit een perfecte timing. Jij voelt al lang of dit bij je past.  

De vraag is, luister je naar je gevoel of naar je ratio?

De online sessies volg je tegelijk met andere gedreven en bewuste ondernemers. 

Ondernemers waar je van kunt leren, waarbij je herkenning en gelijkgestemdheid zou kunnen ervaren. 

Tijdens de live sessies is ruimte voor vragen door iedereen die bij die aanwezig is. Mijn ervaring en de ervaring van de huidige deelnemers is dat er ontzettend veel waarde zit in het samenkomen en leren van elkaars vragen. Er ontstaan hierdoor de mooiste inzichten en ik geloof dat je altijd precies hoort wat je mag horen. 

Als dit niet element echt niet bij je past, dan is het misschien slimmer om te kiezen voor een intiemer programma met veel meer 1:1 begeleiding. 

Neem even een kijkje op mijn website of er nog plek is voor een 1:1 traject of stuur me een DM!

Staat jouw vraag er niet bij of wil je nog even iets afstemmen? Stuur me dan even een berichtje op instagram of stuur me een mailtje op info@marlouaarding.nl

Ik denk graag met je mee!