Rise Up - 6 maanden programma

Ondernemen is een reis, geen eindbestemming.

We weten allemaal dat ondernemen als een achtbaan kan voelen en dat het een snelkookpan aan persoonlijke groei is. Een groei die nooit stopt en die je met enige regelmaat best kan doen wankelen. Hoe lekker is om juist tijdens deze mooie maar ook intensieve reis, meer gedragen en begeleid te worden?

Er is geen quickfix in het ondernemen. Jouw missie in de wereld zetten vraagt constant werken aan jou skills, aan jezelf, aan je bedrijf en precies tijdens deze reis begeleid ik je tijdens Rise Up.

Een combinatie van innerlijk werk, inspirerende talks & praktische business mentoring. ⁠

Zodat je niet hoeft te zoeken naar die ene gouden knop (die je niet gaat vinden) maar juist langdurige en consistent een stevige en duurzame fundering neerzet waar je verder op kunt bouwen.

En je vooral meer winst gaat ervaren. Zowel in de vorm van klanten en omzet, als winst qua stevigheid die je in jezelf voelt.

There is no force more powerful than a woman determined to rise

Je wil geen rondjes zwemmen, maar meters maken

Ondernemen kan best overweldigend voor je voelen. Je hebt bergen ideeën (60738932 om precies te zijn) en overal kun je nog meer kennis vandaan halen. Zoveel, dat je door de bomen het bos soms niet meer ziet. Welke stap gaat je nu verder helpen? En hoe houd je daar focus bij?

En in alle eerlijkheid, krijg je een beetje jeuk van alles wat je “hoort” te doen als ondernemer. Hoe voelt lang niet altijd passend en je voelt én weet dat het anders kan.

Lichter, stromender en dichterbij jezelf.

Je wil niet “maar wat doen”. Je wilt meer vertrouwen ervaren. In jezelf en in de keuzes die je mag maken zodat je meters kunt maken. Maar wel op een manier die helemaal passend voor je voelt.

Waarom Rise Up? 

Ik geloof dat ondernemen niet gaat over zo snel mogelijk succes behalen. Maar over stevig en duurzaam succes behalen.

Je bent je missie in de wereld aan het zetten. En door je tijdens deze reis te laten begeleiden en coachen, kun je steviger staan en hoger groeien.

Ondernemen is geen quick fix. Er is geen magic button.

Het vraagt consistentie en innerlijk werk.

Je bedrijf groeit als jij groeit.

En dat is wat we in Rise Up gaan doen. Niet alleen maar nog meer kennis opdoen, maar je ondersteuning, inspiratie & motivatie bieden tijdens jouw reis als ondernemer.

In Rise Up zijn een aantal combinaties verweven die wat mij betreft essentieel zijn om jouw bedrijf steviger en duurzamer te laten groeien. De combinaties van;

In je bedrijf werken & aan je bedrijf werken.

Flow & consistentie. 

Energie & strategie.

Mijn vermogen om processen te versimpelen, helderheid te creëren, je krachten te vergroten en om je te begeleiden in het neerzetten van een bedrijf wat bij JOU past, maken dit programma uniek.

Ik neem je in dit programma mee in wat er nodig is om sneller en steviger te groeien.

Ready to rise up?

Dit krijg je iedere maand;

Focus sessie

Deze sessie helpt je uitzoomen en helderheid creëren. We evalueren de afgelopen maand en stellen doelen voor aankomende maand. Altijd rekening houdend met korte termijn doelen, lange termijn doelen en met het helder krijgen van richting in de berg aan ideeën die er zijn. Zodat je meer regie ervaart en met meer helderheid & focus vooruit kan.

Thema sessie

Je mag dit zien als een deep dive in verschillende onderwerpen waar je als ondernemer mee te maken hebt. Zodat je ook blijft werken aan je kennis & vaardigheden (één van de meest onderschatte elementen van ondernemen als je het mij vraagt). Ik kies elke maand een thema; denk aan sales, zichtbaarheid, schaduwkanten, zelfliefde, lanceren etc.

Open sessie

Deze sessie is "open" omdat deze varieert. Denk aan live Q & A, hotseat coaching, een innerlijke reis, een content sessie etc. Laat je inspireren en op een diepere laag verder helpen.

Challenge

Elke maand zal er een praktische en leuke challenge zijn die voor grote shifts gaat zorgen. Een challenge die zorgt voor meer consistentie, waardevolle inzichten en groei.

Naast deze maandelijkse sessies (die allemaal terug te kijken zijn), is er een facebook community. Op deze plek kun je connecten met elkaar, inzichten & successen delen en kun je vragen stellen die ik ter inspiratie mee nemen voor de sessies.

Alle informatie op een rij;

Online programma van 6 maanden 

Jouw investering voor dit programma
is € 1499,- ex. BTW (of 6 termijnen van € 249) maar als je je vóór 1 juli aanmeld betaal je slechts €1199 (of 6 termijnen van €199)

Wat zeggen anderen over de coaching van Marlou;

Karin Geenen
Karin Geenenwww.karingeenen.nl
Lees verder
Heel bijzonder hoe Marlou iedere keer weer rust in de chaos kan brengen. Ze brengt veel helderheid en maakt het zoveel meer behapbaar. Ik ervaar haar begeleiding echt als geweldig!

Marlou is een fantastisch mooie vrouw met een fijne energie, die me iedere keer weer zoveel inzichten geeft!
Femke & Mark
Femke & Markwww.bymf.nl
Lees verder
De coaching van Marlou is zo ontzettend fijn! Soms voelt iets als een hoge berg, maar Marlou maakt het licht en overzichtelijk waardoor de energie meteen weer kan stromen. Hierdoor voelen we nu meer zelfvertrouwen en lukt het ons makkelijker om belemmerende overtuigingen te overwinnnen.

Wij raden werken met Marlou zeker aan!
Alice vd Zalm
Alice vd Zalmwww.openupwithalice.nl
Lees verder
Wat me het meest is bijgebleven door de coaching van Marlou; je kunt knallen én vanuit flow ondernemen!

Coaching van Marlou heeft me zowel praktische handvatten gegeven als handvatten om op een dieper level met mezelf te connecten en meer oké te zijn met mezelf. Op een laag in mijn systeem die ik niet voormogelijk hield. Ik merk dat ik zoveel meer in mezelf geloof!

If you’re ready to Rise Up, zowel op het gebied van geld & klanten, als in de stevigheid die je in jezelf voelt, meld je dan hieronder aan! 

Je bent bereid het werk te doen en wordt nu al blij van het idee om 6 maanden lang meer gedragen en gesteund te worden.

Zodat je meer vertrouwen ervaart in jezelf, meer rust ervaart in je systeem en jij je bedrijf steviger en lichter naar het volgende level kunt tillen.

“Iedereen verdient een coach als Marlou in haar leven, en dat meen ik oprecht!”

Stans Doornweerd- Inner stijl coach

Veelgestelde vragen

Je kunt kiezen voor betaling in één keer of in 6 keer. Bij aanmelding kun je jouw keuze aanvinken. 

Klik hier om je aan te melden.

De eerste editie is op dit moment vol in gang. Maar de tweede editie zal in oktober 2023 starten. Je kunt je vast (voor een early bird tarief) aanmelden!

Iedere maand zijn er 3 sessies op verschillende dagdelen zodat iedereen even veel kans krijgt om de sessies live bij te kunnen wonen. Woensdag is mijn vrije dag dus dan zullen er nooit sessies zijn. 

De data worden minstens 6 weken van te voren aangekondigd en alles is terug te kijken.

Ja zeker. Dit programma is niet hetzelfde als een 1:1 coach programma. Het is ook niet opgezet om je te overladen, maar juist om structureel en consistent meer houvast en focus te geven.

Dit kan prima naast een al lopend coachtraject bestaan.  

Het programma is geschikt voor iedere fase van het ondernemerschap. 

Starters & gevorderden. 

Dit programma is geen quickfix, wel een garantie voor het verstevigen van je bedrijf en de groei die je daarmee zult maken.

Belangrijk hierbij is dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen processen. 

Verdiepend, praktisch & inspirend.

Voel vooral of je naar dit programma toe getrokken wordt. Zo ja, jump in & Rise Up!

Twijfel je nog? Stuur me gerust een DM op instagram. Ik denk graag met je mee! 

Deze training is NIET voor jou als je verwacht dat alleen het bekijken van de sessies, je al verder helpt. 

Of als je constant denk “dit weet ik al”. Het gaat er namelijk niet om wat je al weet maar wat je nodig hebt om het te doen. 

Het is NIET voor jou bedoeld als je op zoek bent naar een quick fix. 

Het is NIET voor jou bedoeld als je externe factoren de schuld geeft voor bepaalde zaken in je bedrijf.  

Het is NIET voor jou bedoeld als je geen verantwoording neemt voor jouw processen. 

Twijfel je of het bij je past? Contact me gerust even via DM op instagram

Kort antwoord; ja, dit programma komt terug.

Langer antwoord; ik geloof niet in de juiste timing. 

Is het écht niet de juiste timing? Dan hoef je niet verder te lezen. 

Of is dit een beschermingsmechanisme van je brein om je te houden waar je nu staat. 

Jij voelt zelf wel of het verhaal om het nu niet te doen, echt kloppend voelt of dat dit je remt van je mogelijke groei. 

Je hoeft namelijk niet op een bepaald punt te staan om in te stappen.

Er is nooit een perfecte timing. Jij voelt al lang of dit bij je past.  

De vraag is, luister je naar je gevoel of naar je ratio?

De online sessies volg je tegelijk met andere gedreven en bewuste ondernemers. 

Ondernemers waar je van hun leren, waarbij je herkenning en gelijkgestemdheid zou kunnen ervaren. 

Tijdens de live sessies is ruimte voor vragen door iedereen die bij die aanwezig is. Mijn ervaring en de ervaring van de huidige deelnemers is dat er ontzettend veel waarde zit in het samenkomen en leren van elkaars vragen. Er ontstaan hierdoor de mooiste inzichten en ik geloof dat je altijd precies hoort wat je mag horen. 

Als dit niet element echt niet bij je past, dan is het misschien slimmer om te kiezen voor een intiemer programma met veel meer 1:1 begeleiding. 

Neem even een kijkje op mijn website of er nog plek is voor een 1:1 traject of stuur me een DM!

Staat jouw vraag er niet bij of wil je nog even iets afstemmen? Stuur me dan even een berichtje op instagram of stuur me een mailtje op info@marlouaarding.nl

Ik denk graag met je mee!