Online cursus 'Ontdek Je Eigen Kracht'

Je komt zeker vooruit als je tegen de stroom inzwemt maar zullen we eens kijken wat er gebeurt als je met de stroom mee zwemt?⁠

Ik geloof dat dít is waar we bergen energie verliezen. ⁠
Dat dit is waarom het moeizaam voelt. ⁠
Zwaar.⁠
Of zelfs stroperig. ⁠

We vechten tegen onze eigen natuur. ⁠
We vechten tegen de signalen die ons lichaam af geeft. ⁠
We vechten tegen ons eigen script, ons eigen pad.⁠

Ons hoofd wint het van ons gevoel. ⁠

En ja, op wilskracht kun je ver komen.⁠
Ik heb het zelf ook zo lang gedaan. ⁠

Maar het ging ten koste van mezelf. ⁠

Ten koste van mijn energie. ⁠
Ten koste van mijn gezondheid. ⁠
Ten koste van mijn mentale gezondheid.⁠
En zelfs ten koste van mijn levensgeluk. ⁠

Want als je constant een leven leeft wat je dénkt te moeten leven. Ver bij jezelf vandaan. Vind je het dan gek dat je vaak moe bent en je vaak niet happy voelt?⁠

I got you. Na deze cursus sta je dichter bij jezelf, verlies je minder energie, ervaar je rust, vertrouwen en zoveel meer regie over jouw leven. Zodat je leven lichter voelt en je meer levensgeluk ervaart.

Laat hier je emailadres achter als je op de interesselijst wil voor de volgende editie van Ontdek Je Eigen Kracht. Door dit te doen kom je op de VIP lijst. Hiermee krijg je als eerst alle informatie en exclusieve toegang tot toffe acties en waardevolle extra's.

Vrijblijvend uiteraard!

Wat zeggen anderen over deze cursus?

Ester Brama
Ester Brama
Lees verder
De cursus is - ook met minder energie - heel goed te doen. Voorwaarde is wel dat je eerlijk bent naar jezelf. Ik had eigenlijk best veel theoretische kennis over omgaan met minder energie. En toch was deze cursus voor mij een LIFE SAVER! Ik kan beter doseren, pieker minder over de mening van anderen (energiezuiger!) en kan veel beter inschatten wat haalbaar is. Én kan sneller en beter ingrijpen als ik toch mis dreigt te gaan. Een aanrader!
Mirjam Coot
Mirjam Coot
Lees verder
Wauw wat een mooie innerlijke reis heb ik mogen maken! Toen ik instapte was ik mezelf super hard tegengekomen. Ik zat veel in mijn hoofd en in mijn hardheid, waardoor ik de verbinding met mijn gevoel en mezelf was verloren.

Ik was mezelf helemaal kwijt geraakt en was het was tijd voor verandering. Ik heb me lang gefocust op anderen en op wat zij nodig hadden, nu was het tijd voor mij.

Ik sta weer aan het roer van mijn eigen leven.

Het heeft mij milder en zekerder gemaakt. Ik heb mijn masker meer laten zakken, sta meer open naar de wereld toe, ik twijfel minder en laat bij anderen wat niet van mij is. Daarnaast vertrouw ik veel meer op mezelf, voel ik me zekerder en durf ik veel meer op mijn eigen intuitie te vertrouwen. En dat geeft me zoveel kracht!
Sharon W.
Sharon W.
Lees verder
Wat ik heel fijn vond was alle herkenning in de cursus. Ik voelde me eindelijk een beetje “normaal”. Ik was niet de enige die moeite had met m’n energie doseren en alle gevolgen die daarbij komen kijken. En dát alleen al was heerlijk. Het was dus mega herkenbaar en daardoor kon ik alle tips en trucs die Marlou ons leerde direct toepassen. Het was heel praktisch allemaal en niet overweldigend, want daar heb ik snel last van zodat ik weer blokkeer maar dat gebeurde dus nu niet. Het was voor mij een mooie cursus!
Ellen de Boer
Ellen de Boer
Lees verder
Ik heb ontzettend veel gedaan om ‘beter te worden’ na een burn out en depressie. Hier en daar uiteraard wat geleerd maar wat had ik deze cursus graag 4 jaar geleden gevolgd! Zo ontzettend waardevol. Praktisch en meteen toe te passen. Ik sta door de cursus veel meer zelf aan het roer van mijn leven. Zo waardevol!

In 6 jaar tijd van doodziek naar energiek - Wie is Marlou?

Jarenlang rende ik maar door. Ik was altijd maar bezig. Het leek alsof ik bergen energie had. Een soort never ending duracell-konijn.

En alle signalen van mijn lichaam? Die negeerde ik, áls ik me er al bewust van was. Eerst kwamen de subtiele signalen, toen de wat grotere (o.a. rugklachten, vermoeidheid en 3 burnouts) en daarna kwam de mokerslag. Ik werd doodziek. Als ik voorheen 200% energie had, dan had ik nu nog 2-3 %. Ik kon niets meer. Maar ook niet meer weglopen voor mijn gevoel. 

Na een jarenlange reis sta ik nu, tegen alle verwachtingen in (ik was afgekeurd en zou nooit meer beter kunnen worden) weer midden in het leven. Mijn leven is 180 graden gedraaid. En ik kan oprecht zeggen dat ik me een rijker en gelukkiger mens voel nu. Wat een keerpunt is deze periode geweest. En wat ben ik dankbaar voor de groei die ik mee heb mogen maken. 

Nu weet ik dat ik vroeger helemaal geen bergen energie had. Ik was vooral heel hard mijn best aan het doen om maar niet te hoeven voelen en niet stil te hoeven staan.  

Ik mocht leren wat ik zelf kon doen om mijn lichaam te ondersteunen. Daarnaast ben ik op zoek gegaan naar de boodschappen achter de blokkades en beperkingen die ik ervaarde. Wat vertelde mijn lichaam mij? Ik kwam erachter dat ik nog zoveel te leren had. En deze jarenlange lessen, heb ik in deze cursus gegoten. De dingen die voor mij een wezenlijk verschil hebben gemaakt en die ik graag jaren geleden had willen weten. 

Want dat is wat ik jou ook gun; een wezenlijk verschil qua energie. Als jij er klaar voor bent om te ontdekken waar jouw groei zit (spoiler alert: die zit vaak niet in het harder gas geven en “even” doorpakken) en te ontdekken hoe je meer in je kracht kunt komen te staan, dan is deze cursus voor jou. 

You’ve mastered survival mode, now it’s time to live.

Yes! VIP for me, please!