Online cursus 'Innerlijk Leiderschap'

Sta aan het roer van jouw leven vanuit verbinding met jezelf

Je bent er klaar mee. Klaar met het constante piekeren, klaar met het gejaagde gevoel en klaar met het tekort aan energie. Je zit veel in je hoofd en wil het graag goed doen voor anderen. De verbinding met jezelf en je gevoel ben je verloren. Je staat de hele tijd “aan” en dit is niet hoe je jouw leven wil leven.

Het is tijd voor verandering. Het is tijd voor JOU.

Want jij mag een leven leiden waarin JIJ aan het roer staat. Een leven waarin je je energieker voelt en meer vertrouwt op je gevoel, doordat je dichtbij jezelf staat. Een leven waarin je meer in je kracht staat en meer levensgeluk ervaart. Zodat jij je veerkrachtiger voelt op alle vlakken van je leven.

In deze cursus reik ik je de kennis en tools aan om een transformatie door te maken naar een leven wat voor JOU werkt. Een leven waarin jij aan het roer staat, vanuit verbinding met jezelf. Dit is jouw kans om je leven te veranderen.

Interesse? Zet jezelf dan nu (vrijblijvend) op de interesselijst, ook wel de VIP lijst genoemd. Als VIP-er hoor jij als allereerst wanneer de deuren van de volgende editie openen én kun je instappen voor de meest onweerstaanbare voorwaarden. Laat hieronder vrijblijvend je emailadres achter.

The best project you will ever work on is YOU.

Leven vanuit jouw flow

Misschien heb je eerder al trajecten gevolgd of stapels zelfhulpboeken gelezen. Maar ondanks alle kennis die je in huis hebt, wil het niet lukken om dit in de praktijk toe te passen of om het resultaat blijvend te laten zijn. Terwijl je dat juist zo graag wil.

Maar het antwoord ligt niet in harder werken. Het ligt juist in zachter worden. Zachter naar jezelf. Uit je hoofd komen en voelen. Ontdekken wat je nodig hebt, in plaats van doen waarvan je dénkt dat je dat nodig hebt of wat in het belang is van anderen.

Na deze cursus sta jij dichter bij jezelf. Je luistert naar je eigen gevoel en maakt ruimte voor de dingen die voor jou belangrijk zijn. Je gaat leven vanuit jouw voorwaarden, jouw flow. Zodat jij weer meer energie hebt en veerkrachtiger in het leven staat.

Al 92 vrouwen gingen je voor!

Reacties van anderen

Na de cursus sta jij hier

1. Je hebt de regie over jouw leven
Je leert beter doseren, beter begrenzen en durft vaker nee te zeggen. Jouw welzijn is enorm belangrijk en na de cursus stel je hier prioriteit aan. Je kiest vaker voor jezelf en ervaart meer geluksmomenten.


2. Je ervaart meer rust
Doordat je dichter bij je gevoel staat, kom je uit je hoofd en dat geeft rust. Je durft te vertrouwen op je gevoel en op jezelf. Je bent milder naar jezelf. Het leven voelt lichter en beter behapbaar.


3. Je voelt je veerkrachtiger
Je kunt beter meeveren met de golven van het leven. Je voelt je minder verslagen als er dingen tegenzitten. Je staat in je kracht, voelt je energieker en ziet vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

If you want to fly, give up everything that weighs you down

Ik weet dat ik jou kan helpen…..

Omdat ik zelf ook (te) lang tegen de stroming in heb gezwommen.

Ik wist dat ik vooruit wilde en weg van de plek waar ik op dat moment stond. Iedere dag stond ik op standje overleven. Ik zat veel in mijn hoofd en was altijd druk. Druk met het belang van anderen, druk met reageren op het leven. Maar niet druk met de dingen waar ik gelukkig van werd.

Vanaf de buitenkant was er niets te zien, terwijl ik me van binnen niet gelukkig voelde.

En ja, op wilskracht kun je ver komen.⁠ Maar het ging ten koste van mezelf. ⁠Ten koste van mijn energie, van mijn (mentale) gezondheid en zelfs van mijn levensgeluk.

Alle signalen die ik van mijn lichaam kreeg negeerde ik. Uiteindelijk kwam de mokerslag en werd ik doodziek. Ik kwam letterlijk niet meer vooruit, maar dat betekende ook dat ik niet langer kon weglopen van mijn gevoel. Op dat moment wist ik zeker dat er verandering moest komen.

Na een jarenlange reis is mijn leven nu 180 graden gedraaid. Van doodziek naar energiek. Van hoofd naar hart. Van ongelukkig naar gelukkig.

Hoe? Niet méér doen, maar juist dingen laten. Liefdevoller zijn naar mezelf. Ik mocht mijn masker laten zakken en de echte Marlou laten zien.

Ik ontdekte waar ik zelf invloed op had en hoe ik stap voor stap wél kon bewegen naar dat leven wat ik wilde. Ik mocht dichterbij mezelf gaan staan en meer naar mijn gevoel luisteren. Niet meer leven in het belang van anderen, maar ruimte maken voor datgene wat voor mij belangrijk is.

En dit gun ik jou ook.

Recensies

Mirjam Coot
Mirjam Coot
Lees verder
Wauw wat een mooie innerlijke reis heb ik mogen maken! Toen ik instapte was ik mezelf super hard tegengekomen. Ik zat veel in mijn hoofd en in mijn hardheid, waardoor ik de verbinding met mijn gevoel en mezelf was verloren.

Ik was mezelf helemaal kwijt geraakt en was het was tijd voor verandering. Ik heb me lang gefocust op anderen en op wat zij nodig hadden, nu was het tijd voor mij.

Ik sta weer aan het roer van mijn eigen leven.

Het heeft mij milder en zekerder gemaakt. Ik heb mijn masker meer laten zakken, sta meer open naar de wereld toe, ik twijfel minder en laat bij anderen wat niet van mij is. Daarnaast vertrouw ik veel meer op mezelf, voel ik me zekerder en durf ik veel meer op mijn eigen intuitie te vertrouwen. En dat geeft me zoveel kracht!

Doe mee met de cursus Innerlijk Leiderschap

Jouw investering; €499 incl. btw

Als je meedoet met de cursus krijg je toegang tot de Marlou Aarding Academie waar je alle modules kunt bekijken. De cursus bestaat uit zes modules, drie live Q&A’s waar je al je vragen kunt stellen en ruimte om al je ervaring en vragen te delen in de besloten community.

Drie maanden lang ga je aan de slag met jezelf. Deels met de modules (gemiddeld zo’n 1,5 uur per module) maar ook zeker met het integreren d.m.v. handige tools en opdrachten. 

Zodat jij na 3 maanden dichter bij jezelf staat en dichterbij het leven waar jij naar verlangt. 

Dit gaan we doen in de cursus

Het aller belangrijkste om te weten is dat jij na deze cursus 3 formats hebt; om nieuwe gewoontes beter te kunnen integreren, om te zorgen dat je minder snel terug valt in oude patronen en een format waarmee je heel praktisch toe kunt werken naar het leven waar jij naar verlangt.

Zodat je echt de transformatie kunt maken die je wilt maken.

Praktisch, super overzichtelijk en heel behapbaar. Dit doen we in deze modules;

Module 1: Connect

Na deze module sta je dichter bij jezelf en ben je meer afgestemd op je gevoel.

♡ Je luistert beter naar je lichaam.
♡ Je hebt inzichtelijk op welke momenten je verder bij jezelf vandaan gaat.
♡ Je zit minder in je hoofd.

Module 2: Energie

Na deze module heb je meer inzicht in hoe energie werkt. Zowel in de praktische als in de energetische zin.

♡ Je weet waar je energie verliest én wat je kunt doen / laten om dit te voorkomen.
♡ Je weet hoe je jouw trilling verhoogt, zodat de energie zijn werk kan doen
 

Module 3: Keuzekracht

In deze module leer je hoe je de regie over jouw leven pakt.

♡ Je durft vaker voor jezelf te kiezen.
♡ Je kunt jezelf meer begrenzen. 
♡ Je weet wat je los kunt laten in de praktijk om direct meer rust te ervaren.

Module 4: Flow

Na deze module weet jij hoe jouw natuurlijke flow werkt en kun je dat in je voordeel laten werken.

♡ Je herkent en volgt jouw natuurlijke flow.
♡ Je weet hoe de menstruatiecyclus werkt en hoe je dit in jouw voordeel laat werken. 
♡ Je ervaart meer moeiteloosheid.

Module 5: Zelfliefde

Na deze module leg je de lat lager en ben je milder voor jezelf.

♡Je vecht minder tegen alles wat je voelt en ervaart. 
♡Je voelt je zekerder in het maken van keuzes.
♡ Je bent minder in strijd met jezelf.

Module 6: Jouw verlangens

Na deze module ben je verbonden met jouw verlangen en pas je de stappen toe in de praktijk.

♡ Je weet met welke punten jij concreet aan de slag kan.
♡ Je hebt een format waardoor je minder snel terugvalt in oude patronen en door kunt pakken wat je in de cursus hebt opgepakt.

Hoe ziet deze cursus eruit?

✅️ Start; najaar 2023
✅️ 6 modules in de Marlou Aarding Academie 
 ✅️ Duur; 3 maanden (als je per 2 weken 1 module volgt, kan dus ook sneller of langzamer)
✅️ 6 maanden toegang tot de cursus, waarvan 4 maanden begeleiding

✅️ Extra: 3 live momenten online waar je al je vragen voor in kunt sturen. Met mogelijkheid tot terugkijken.
✅️ Bonus; 3 krachtige afstemoefeningen in de online leeromgeving waarmee je de verbinding met jezelf enorm kunt versterken 🙌🏻

Ben je klaar voor verandering?

Gun jezelf dan deze cursus. Je hoeft het niet alleen te doen.
Ik neem je mee en help je dichter bij jezelf te staan.
Niet door je te leren hoe iets moet, maar door je te helpen ontdekken
wat voor JOU werkt. It will be LIFECHANGING!

Interesse? Zet jezelf dan nu (vrijblijvend) op de interesselijst, ook wel de VIP lijst genoemd. Als VIP-er hoor jij als allereerst wanneer de deuren van de volgende editie openen én kun je instappen voor de meest onweerstaanbare voorwaarden. Laat hieronder vrijblijvend je emailadres achter.

Veelgestelde vragen

Dat kan zeker! Zodra jij je aanmeld via één van de groene knoppen op deze pagina, krijg je vanzelf de keuze of je in één keer wil betalen, in twee termijnen of in vier termijnen. 

Zodat geld voor jou nooit een reden is om deze reis naar jezelf niet te kunnen maken.

Zeker niet. Ik geloof dat innerlijk leiderschap de basis is van jouw fundering en levensgeluk. 

Ben je ondernemer, dan geloof ik dat dit de beste basis is.

Ben je geen ondernemer? Dan geloof ik ook dat dit de basis is 😉 

Als het ín jou klopt, klopt het buiten jou ook. Dit werk door op alle lagen in je leven. 

Het is iets voor jou als je veel in je hoofd zit, het goed wil doen voor anderen en
de verbinding met jezelf kwijt bent. Je staat vaak “aan” en je wil dit anders. Je wil léven i.p.v. alleen maar op het leven reageren.

Je bent klaar met het constante piekeren, met het gejaagde gevoel, het vechten tegen jezelf
en het leven, het tekort aan energie en standje overleven. Het is tijd voor JOU en jouw verlangens; je verlangen om dichter bij jezelf te staan, meer in je kracht te staan, meer op je
gevoel te kunnen vertrouwen, meer rust te ervaren en vooral meer levensgeluk. Zodat je véél
meer in je kracht staat.

Als je dit herkent en je voelt dat je er klaar voor bent om het écht anders te gaan doen, dan is deze cursus zeker voor jou. 

Liever focus ik mij op: wat levert het volgen deze cursus jou op? Dat is namelijk mijn doel met deze cursus. Vaak weten we ergens wel wat we anders kunnen doen in ons leven. En toch lukt het ons niet om dit in de praktijk toe te passen. Door een gebrek aan tijd, energie, inzichten of überhaupt overzicht (want waar begin je in vredesnaam?).

Deze cursus heeft NIET als doel om jou te overloaden of je nog meer vol te proppen met alleen maar nieuwe kennis. Het heeft als doel dat je dichterbij jezelf komt te staan, je eigen bedding van zelfliefde kunt creëren en daardoor veel meer aan het roer staat van je eigen leven. Op een hele liefdevolle manier.

Meer rust, meer veerkracht & meer minder vechten.

De online cursus Innerlijk Leiderschap helpt jou om hier mee aan de slag te gaan en te gaan doen wat nodig is voor de groei waar jij naar verlangt. Doordat we het samen gaan doen.

Wil je toch een inschatting; 

Per module ben je gemiddeld 1,5 uur kwijt. Daarnaast zijn er nog 3 livesessies van een uur plus integratietijd, al gaat een deel hiervan onbewust.

Vraag jezelf dan af of hetgeen wat je nu doet je energie oplevert. Weet dat bezig zijn met
alles wat jij belangrijk wil maken, juist op een positieve manier op jouw energielevel
doorwerkt. Ja, ook als je een verklaarbaar energielek hebt zoals een chronische aandoening of een burnout. Juíst dan. 

Wat geeft jou energie? De situatie zoals die nu is of het werken naar een situatie waarin je meer energie en levensgeluk ervaart? Ongeacht jouw verhaal?

Kost het je te veel tijd omdat je er niet zo veel tijd in wil stoppen? Dan is deze cursus niet voor jou. Deze cursus is geen quick fix, het vraagt commitment aan jezelf in tijd, energie en betrokkenheid. Als jij écht anders wil, dan zul je daar ruimte voor mogen maken. 

Daarnaast heb je 6 maanden toegang, moet lukken toch? 

Geen probleem! Op de geplande datum komt de cursus online, maar je kunt alles in je eigen
tempo bekijken.

De live sessies zijn online op de volgende momenten:
 Donderdag 17 november om 9.00 uur.
 Vrijdag 9 december om 14.30 uur.
 Dinsdag 10 januari om 9.30 uur.
Superfijn als je erbij kunt zijn. Lukt dit niet? Geen probleem, je kunt ze altijd terugkijken.

Dat kan zeker, je kunt ze altijd terug vinden in de online academie. Al adviseer ik je om, wanneer mogelijk, er wel live bij te zijn. Dan zijn de Q&A’s het
meest waardevol!

De cursus zelf duurt 3 maanden, je hebt 4 maanden begeleiding van mij en je houdt maar liefst 6 maanden lang toegang. Het is aan te
raden om de cursus binnen 4 maanden af te ronden, omdat je dan optimaal gebruik kunt
maken van mijn begeleiding.

Weet dat alle vrouwen die mee doen al behoorlijk wat gedaan hebben aan persoonlijke ontwikkeling. En los van het feit dat ik denk dat je nooit uitgeleerd bent of je soms meerdere keren iets mag horen voordat het kwartje echt valt, is deze cursus specifiek bedoeld voor vrouwen die al het e.e.a. aan persoonlijke ontwikkeling hebben gedaan maar voor hun gevoel toch niet vooruit komen op een manier waarop ze zouden willen. Of sterker nog, in cirkels blijven lopen.

Als jij anders wilt, mag je anders gaan DOEN. Niet alleen maar consumeren maar echt gaan ontdekken wat voor JOU werkt om wel structurele verandering toe te brengen. En dat is precies waar deze cursus je bij gaat helpen.

Ja natuurlijk! Heb je na het lezen van deze vragen nog steeds twijfels of staat jouw vraag er
niet tussen? Stuur me dan gerust een berichtje op Instagram in de DM. Alle berichtjes
beantwoord ik persoonlijk en ik denk met liefde en in alle eerlijkheid graag met je mee.