Online cursus
#ontdekjeeigenkracht

Je begint al moe aan je dag.
Halverwege de dag is jouw energie al op.
Je hebt last van je korte lontje en van het gevecht met jezelf in je hoofd.
Je bent streng voor jezelf.
Je legt de lat hoog.
En heb je wel een beetje energie? Dan ren je jezelf meteen weer voorbij.
Je weet best al veel en hebt van alles geprobeerd, maar tóch lijk je regelmatig terug te vallen in oude patronen.

Je wil dit anders! 

Je wil weten wat je kunt doen om meer energie te hebben en beter kan doseren. Je wilt weten hoe je beter kunt luisteren naar de signalen van je lichaam, minder streng zijn voor jezelf en hoe je zorgt dat je minder snel terug valt in die oude patronen. En ondanks dat de eerste stap misschien wel spannend voor je voelt, ben je er klaar voor om vooruit te bewegen en te kijken naar de mogelijkheden. 

Zodat jij uiteindelijk meer ademruimte kunt ervaren, en vooral: meer in je eigen kracht kunt komen te staan.

Herken je dit?

Wil je?

Na deze cursus:

 

Nog niet overtuigd? Bekijk hier het filmpje van mijn live waarin ik al je vragen beantwoord én waarin Lisa & Sanne, twee oud deelnemers, delen waarom zij de cursus zijn gaan volgen. En vooral; wat het ze opgeleverd heeft. 

De modules van de cursus

Module 1: Energie

Hoe werkt energie, waarvan krijg je energie en wat kost je energie. En vooral; hoe werkt dit voor jou?

Module 2: Trilling

In deze module bespreken we wat trilling is, hoe het werkt en waarom dat verschil kan maken voor je energie.

Module 3: Zelfliefde & mindset

In deze module komt dat strenge stemmetje aan bod en gaan we aan de slag met overtuigingen.

Module 4: Luisteren naar je lichaam

In deze module komen de signalen van je lichaam aan bod. Registreer je deze? En wat doe je ermee?

Module 5: Keuzes maken & begrenzen

We hebben veel meer keuzes dan we denken. Welke keuzes heb jij? En hoe begrens je jezelf?

Module 6: Toepassen in de praktijk

Hoe pas je het geleerde toe? En hoe zorg je dat je minder snel terug valt in oude patronen?

Recensies

Myléne de Way
Myléne de Way
Lees verder
Ik wil je enorm bedanken. Je cursus is zo verhelderend en de voorbeelden zo herkenbaar! Ik vond je verhaal fijn om naar te luisteren en het gaf mij hoop. Je voorbeelden en handvatten hebben mij een start en een overzicht gegeven waarmee ik aan de slag kan. Dit is zo waardevol en ga ik nooit vergeten! Dankjewel lieve Marlou.
Ellen de Boer
Ellen de Boer
Lees verder
Ik heb ontzettend veel gedaan om ‘beter te worden’ na een burn out en depressie. Hier en daar uiteraard wat geleerd maar wat had ik deze cursus graag 4 jaar geleden gevolgd! Zo ontzettend waardevol. Praktisch en meteen toe te passen. Ik sta door de cursus veel meer zelf aan het roer van mijn leven en voel veel beter waar ik energie verlies.
Gabrielle Pinkster
Gabrielle Pinkster
Lees verder
Ik zeg: doen! Ik heb meegedaan omdat ik, met een eigen bedrijf en een zieke partner, moeite had balans te vinden. Het is een fijne cursus met concrete tips. Ik grijp er nog regelmatig op terug! Marlou is niet alleen holistisch coach, maar ook ervaringsdeskundige. Hierdoor komt ze tot de kern van wat je nodig hebt. Een aanrader!

In 6 jaar tijd van doodziek naar energiek - Wie is Marlou?

Jarenlang rende ik maar door. Ik was altijd maar bezig. Het leek alsof ik bergen energie had. Een soort never ending duracell-konijn.

En alle signalen van mijn lichaam? Die negeerde ik, áls ik me er al bewust van was. Eerst kwamen de subtiele signalen, toen de wat grotere (o.a. rugklachten, vermoeidheid en 3 burnouts) en daarna kwam de mokerslag. Ik werd doodziek.  Als ik voorheen 200% energie had, dan had ik nu nog 2-3 %. Ik kon niets meer. Maar ook niet meer weglopen voor mijn gevoel. 

Na een jarenlange reis sta ik nu, tegen alle verwachtingen in; ik was afgekeurd en zou nooit meer beter kunnen worden, weer midden in het leven. Mijn leven is 180 graden gedraaid. En ik kan oprecht zeggen dat ik me een rijker en gelukkiger mens voel nu. Wat een keerpunt is deze periode geweest. En wat ben ik dankbaar voor de groei die ik mee heb mogen maken. 

Nu weet ik dat ik vroeger helemaal geen bergen energie had. Ik was vooral heel hard mijn best aan het doen om maar niet te hoeven voelen en niet stil te hoeven staan.  

Ik mocht leren wat ik zelf kon doen om mijn lichaam te ondersteunen. Daarnaast ben ik op zoek gegaan naar de boodschappen achter de blokkades en beperkingen die ik ervaarde. Wat vertelde mijn lichaam mij? Ik kwam erachter dat ik nog zoveel te leren had. En deze jarenlange lessen, heb ik in deze cursus gegoten. De dingen die voor mij een wezenlijk verschil hebben gemaakt en die ik graag jaren geleden had willen weten. 

Want dat is wat ik jou ook gun; een wezenlijk verschil qua energie. Als jij er klaar voor bent om te ontdekken waar jouw groei zit (spoiler alert: die zit vaak niet in het harder gas geven en “even” doorpakken) en te ontdekken hoe je meer in je kracht kunt komen te staan, dan is deze cursus voor jou. 

Hoe ziet de cursus eruit?

  • Inhoud: 6 modules vol herkenning, inzichten en leuke praktische opdrachten.
  • Duur: 2 weken (Je hebt 1 maand toegang dus kan dit op eigen tempo volgen).
  • Tijdsinvestering: 30 minuten per module.
  • Platform: instagram: op een besloten account.
  • Kosten: € 99
  • Extra’s: een live Q & A, een bonus video en als naslagwerk een e-book.
De cursus start op maandag 25 januari 2021. 

Prijs € 99*

*Inclusief BTW. 

F.A.Q.

De cursus doorlopen kost je gemiddeld 30 minuten per module (er zijn 6 modules). Dit is deels kijken naar de modules, en deels het maken van de opdrachten die je krijgt. De live  Q & A en de bonusvideo duren samen maximaal 90 min. In totaal duurt de cursus zo’n 4,5 uur. 

Je hebt een maand toegang tot het account. 

Als je minder energie ervaart dan je zou willen hebben en je een JA voelt na het lezen van de tekst of het bekijken van de live, dan is deze cursus zeker geschikt voor je. 

De praktijk leert dat er veel mensen mee doen die een burnout hebben gehad, die chronisch ziek zijn of een ernstige ziek zijn geweest. Over het algemeen doen er vrouwen mee die echt zelf al het een en ander geprobeerd hebben.

 De cursus is opgezet voor iedereen die meer balans wil ervaren qua energie en iedereen die meer aan het roer zou willen staan van zijn of haar leven. 

De cursus is NIET voor jou geschikt als je niet bereid bent om naar jezelf te kijken, anderen de schuld geeft van jouw ellende of als je verwacht dat je hele leven gefixt gaat zijn na deze cursus. 

Ik nodig je vooral uit om te voelen of je een JA voelt. Dat is namelijk de beste graadmeter.

Je bent van harte welkom!

De cursus doorlopen kost je zo’n 4,5 uur. 

Hij is zo opgebouwd, dat het te overzien is. De informatie wordt gedoseerd geleverd, afgewisseld met teksten en video’s, zodat je je focus er makkelijk bij kunt houden. 

De cursus duurt 2 weken, maar je hebt een maand de tijd om alles terug te kijken.

Als jij denkt dat je geen 4,5 vrij kunt maken in een maand, dan is de cursus op dit moment (nog) niet geschikt voor je. 

Dit is geen probleem! Op de geplande datum komt de cursus online maar je kunt de modules op je eigen tempo bekijken. De cursus duurt 2 weken maar blijft een maand lang beschikbaar. Uiteraard communiceer ik dit duidelijk zodat je precies weet wanneer de modules verschijnen en tot wanneer je alles kunt bekijken. 

Zeker! Bij de start van iedere online cursus leg ik precies uit hoe alles werkt en neem ik je stap voor stap mee. 

Daarnaast mag je ten alle tijden vragen stellen bij onduidelijkheden. Ik leg het graag nog een keer uit voor je.