Je voelt dat het anders kan.

Je bent er klaar mee dat het ondernemen alles behalve licht voelt. Je werkt hard, staat vaak “aan” en je staat nog niet waar je zou willen staan.

Daarnaast voel je dat je vertrouwen mist. In jezelf, in het pad wat je mag kiezen en in het durven luisteren naar je gevoel. Je hoofd maakt overuren je ervaart bij lange na niet de vrijheid die je zou willen ervaren. 

Hiervoor ben je niet gaan ondernemen!

Hoe zou het voor jou voelen als je vanuit zelfliefde kunt vertrekken, in plaats vanuit strengheid?
En als je wéét wat je aan het doen bent en daar ook op kunt vertrouwen?

Wat zou er gebeuren als je meer lichtheid en stevigheid zou voelen en je eindelijk de groei kunt maken waarvan je voelt dat je er klaar voor bent?

Wat gebeurt er in jouw bedrijf als je heel stevig kunt voelen wat je waard bent?
Als je weet waar jouw GOUD zit en daar ook echt een diep vertrouwen in voelt?

Het kán echt anders. Lichter, stromender en steviger.

En dat is waar we mee aan de slag gaan in het Licht Ondernemen Traject.

Ervaringen van eerdere deelnemers;

“Het heeft me de fundering gebracht om jaren verder te kunnen. Zo waardevol!”

Alice vd Zalm

Wat gaat het Licht Ondernemen Traject je opleveren?

· Een stevigere fundering voor je bedrijf.
· Verbinding met gelijkgestemde ondernemers die elkaar supporten en naar grotere hoogtes brengen.
· Meer zelfvertrouwen.
· Meer regie over jouw bedrijf en over je eigen leven.
· Meer moeiteloosheid.
· Meer klanten.
· Meer omzet.
· Meer vrijheid.
· Zoveel meer rust in jezelf.

Zodat kunt ondernemen op een manier die helemaal bij JOU past en het vooral veel steviger voelt. 

Hi, ik ben Marlou. Not your average business coach

Ik geloof dat wat jij buiten jezelf zoekt, vindbaar is ín jezelf.

De belangrijkste sleutel tot een succesvol bedrijf, wat dat dan ook voor jou betekent, ben jij.

En dit geloof ik niet omdat ik dit bedacht heb, maar omdat ik het ervaren heb.

Ik ondernam vanuit mijn hoofd en deed wat ik dacht te moeten doen. Vooral op wilskracht en ja, dit bracht me best ver. Maar het bracht me niet waar ik hoopte dat het me zou brengen; een plek waar ik vrijheid en voldoening zou ervaren. Het voelde als pushen, forceren en zelfs uitputtend. Ik wilde vrijheid ervaren maar ervaarde dit, ondanks mijn omzet, totaal niet. En iedere keer dat ik vastliep in mijn bedrijf, kwam ik uit bij dezelfde sleutel; mezelf. Ik mocht mezelf aankijken in het verhaal wat ik mezelf vertelde, de beperkende overtuigingen die ik had en mijn eigen onzekerheid.

Ik ben er voor jou
Mijn vermogen om me op je af te stemmen (noem het mijn 6e zintuig, ik voel dingen feilloos aan en hoor wat je tussen de regels door eigenlijk vraagt), je krachten te vergroten, overzicht creëren, je te begeleiden in het neerzetten van een bedrijf wat bij JOU past, maken dit traject uniek.  

Ik ben er gedurende dit hele traject, om met je mee te denken, om focus aan te brengen, om je aan te moedigen en om een veilige bedding te creëren voor alles wat er ruimte mag krijgen. Zodat jouw bedrijf kan groeien als nooit tevoren en je op alle gewenste vlakken in je leven meer vrijheid, rust en voldoening ervaart.

Dat is wat ik zelf in mijn leven en in mijn bedrijf mag ervaren en wat ik jou ook zo ontzettend gun.

 

Reacties van deelnemers tijdens dit traject

Ik geloof;

  • Dat succesvol zijn zeker niet gelijk hoeft te staan aan constant hard werken en pushen. 
  • Dat zorg dragen voor jouw energie en welzijn noodzakelijk is om een succesvol bedrijf neer te zetten. Jij bent de fundering van jouw bedrijf. 
  • Ondernemen gaat niet over alles in één keer goed doen. Het gaat over ontdekken wat voor JOU werkt, over durven kiezen en vooral over jezelf de ruimte geven om fouten te mogen maken. 
  • Dat het gebrek aan (zelf) vertrouwen vaakt maakt dat het alles behalve moeiteloos voelt. 
  • Dat het vaak zoveel simpeler kan dan wij denken, we maken het onszelf vaak alleen zo moeilijk.
  • Dat je het gemiddelde bent van de 5 mensen waar je je het meest mee omringt. Kun je nagaan wat er gebeurt als jij je 3 maanden lang omringt met bewuste en gedreven ondernemers… Let’s rise! 

  

“Ik dacht dat ik voor mijn bedrijf kwam maar ik liep weg met mezelf”

Maud Koershuis

“Dichtbij jezelf,
stroomt de meeste energie”

Praktische informatie

Groepstraject van 3 maanden in een intieme setting, inclusief 1:1 sessies. 

Jouw investering voor
dit traject is € 1999,- ex. BTW

“Heel bijzonder hoe jij iedere keer weer rust in de chaos kan brengen”

Karin Geenen

Ervaringen van eerdere deelnemers;

Hèlen Doeleman
Hèlen Doelemanwww.lerenjezelfzijn.nl
Lees verder
Met heel veel plezier heb ik deelgenomen aan het Licht Ondernemen Traject. Ik vond het heel fijn om met andere ondernemers samen te komen op de livedagen. Zo fijn om je op die dagen even helemaal te richten op je onderneming en jezelf. Aan de slag met je focus, doelen, maar op een rustig tempo en waarbij veel ruimte is om je vragen te stellen of thema’s die op dat moment belangrijk zijn te bespreken.

Waar ik verder heel veel gebruik van heb gemaakt zijn de onbeperkte vragen die je kan en mag stellen aan Marlou en het onbeperkt feedback vragen. Heerlijk als er even iemand met je mee kijkt of mee denkt. Dat ga ik zeker weten missen!

Ik heb weer veel meer zin om in en aan mijn bedrijf te werken en ik voel meer energie, focus en rust!

Alice vd Zalm
Alice vd Zalmwww.openupwithalice.nl
Lees verder
Wat me het meest is bijgebleven in dit traject; je kunt knallen én vanuit flow ondernemen!

Ik heb geleerd dat ik mag werken met mijn natuurlijke ritmes en hoe ik hierbij meeveer. Dit traject heeft me zowel praktische handvatten gegeven als handvatten om op een dieper level met mezelf te connecten en meer oké te zijn met mezelf. Op een laag in mijn systeem die ik niet voormogelijk hield. Ik merk dat ik zoveel meer in mezelf geloof!

Het heeft me de fundering gebracht om jaren verder te kunnen. Heel waardevol.

Marlou is zo prettig om als coach te hebben. Ze is toegankelijk, betrokken, praktisch en liet me knallen met daarbij mijn energielevel in de gaten houdend.

Ik gun iedereen oprecht een Marlou in haar leven.
Anna Jouta
Anna Jouta www.annajouta.nl
Lees verder
Ik heb het als heel fijn ervaren. Vooral de momenten van contact tussendoor waren waardevol, dat had ik van te voren niet gedacht. Maar eigenlijk was dat wat ik juist zocht, iemand waar ik op terug kon vallen als je ergens tegenaan loopt.

Ook de livedagen zelf vond ik heel waardevol. Ik ben er achter gekomen hoe mega waardevol het is om je te omringen met gelijkgestemde ondernemers. De livedagen waren motiverend, inspirerend en gezellig! Ze brachten me veel herkenning, bevestiging en vertrouwen.

Mijn fundering is verstevigd, heb meer focus én ik voel vooral meer vertrouwen.

Marlou is open, toegankelijk, serieus en tegelijkertijd luchtig en gezellig. Ze is spiritueel en nuchter tegelijk, weet waar ze het over heeft, gebruikt begrijpelijke taal, maakt het behapbaar en kan goed aanvoelen wat nodig is.

Ik ben heel blij dat ik dit traject gevolgd heb!

Voel je dat het stromender en lichter mag? Zodat je echt de groei kunt gaat ervaren waar je naar verlangt? Boek dan nu een (vrijblijvende) match call! 

Twijfel je? Lees hieronder de veelgestelde vragen, stuur me een berichtje via DM of boek gewoon die match call.  Ik denk graag met je mee en de call is vrijblijvend, juist om je twijfels te bespreken en om goed te kunnen voelen of dit de plek is waar je mag zijn.

Veelgestelde vragen

Omdat het zó waardevol is dat anderen jouw pad snappen #herkenning.

Omdat je leert van elkaar.

Omdat anderen vragen stellen waar je misschien niet over nagedacht hebt maar waarvan het zo waardevol is dat iemand anders die vraag wél stelt omdat het jou ook inzichten geeft. 

Omdat je met elkaar mee kunt denken en je daardoor veel meer inzichten krijgt waar jij weer je eigen plan uit kunt trekken.

Omdat je deze reis dan niet alleen aan gaat, maar samen met like minded people. 

Ik kan wel 100 voordelen bedenken nu maar ik kan je ook verklappen dat een paar jaar terug die voordelen ook niet kon zien. Tot ik het ervaarde. Nu is het één van de dingen die ik een mega grote meerwaarde vind hebben. 

Daarnaast ben je het gemiddelde van de 5 mensen waar je het meest mee optrekt. Hoe leuk dat dit 3 maanden lang (of langer, who knows!) mensen zijn die net zulke groeihonger hebben als jij.

Something about lifitng each other up 😉 

Ik zou vooral zeggen, doe er je voordeel mee en gun jezelf deze reis samen met anderen, voor jezelf. 

Het maakt daarbij niet uit of je net gestart bent of al jaren bezig bent. Als jij voelt dat het lichter en stromender mag en dat je jouw fundering nog meer wilt verstevigen én je bereid bent om ALL INN te gaan, is dit traject voor jou. 

Twijfel je of het iets voor jou is? Neem dan gerust even contact met me op via instagram of via het contact formulier hier op de site, ik denk graag met je mee!

Voor de bewuste en gedreven vrouw achter haar bedrijf. 

De vrouw die verantwoording neemt over haar eigen processen, zichzelf aan durft te kijken en wéét dat zij de basis is van haar bedrijf. 

De vrouw die VOELT dat ze bij dit traject mag zijn, zelfs als haar hoofd zich daarmee bemoeit.

Voel jij dit ook? En gun je jezelf deze reis? 

Je bent zo welkom! 

Twijfel je of het bij je past of vind je het fijn om even af te stemmen? Contact me gerust even via DM, het contactformulier op de site of via info@marlouaarding.nl. Dan plannen we een (vrijblijvende) kennismaking via zoom in. 

Deze training is NIET voor jou als je verwacht dat je mee kunt liften op de energie van de groep zonder zelf iets te DOEN.

Het is NIET voor jou bedoeld als je je blik vooral richt op alles wat er niet is.  

Het is NIET voor jou bedoeld als je niet bereid bent om naar jezelf te kijken of je open te stellen.

Het is NIET voor jou bedoeld als je geen verantwoording neemt voor jouw processen. 

Ik geloof dat je bedrijf pas goed groeit, als jij groeit. 

Als jij jezelf aan durft te kijken en een volle JA voelt, ben je van harte welkom! 

Twijfel je of het bij je past? Contact me gerust even via DM, het contactformulier op de site of via info@marlouaarding.nl Dan plannen we even een kennismaking via zoom in. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Ja, dit traject komt hoogstwaarschijnlijk terug (maar pin me er niet op vast, want licht ondernemen is voor mij ook mijn gevoel durven volgen en dan kan zomaar leiden naar nieuwe paden).

Maar (!) ik geloof niet in de juiste timing. Die is er namelijk nooit. 

Jij VOELT al of je hierbij wilt zijn. Je ego gooit alle twijfels daarna vaak op. Alles is uitvogelbaar. 

Het is aan jouw de keuze of je naar je gevoel luistert of dat je gaat wachten op het juiste moment. 

Ik kan je wel vast verklappen dat je de volgende keer tegen dezelfde twijfels aanloopt 😉 

Er valt namelijk altijd wat te zeggen voor de timing. De kunst is juist dat je licht mag gaan ondernemen ONDANKS alle dingen die anders lopen dan gedacht. 

It’s up to you!

Ja zeker! Je kunt dit bedrag ook kosteloos in 3 termijnen betalen. Betaal je in één keer? Dan krijg je €100 korting (niet in combinatie met andere kortings-acties). Bij aanmelding zal ik altijd aan je vragen hoe je wilt betalen.