Je hebt grootse dromen én wilt zorgvuldig omgaan met jouw energie.

Je wilt meer uit je bedrijf halen en rust in de chaos creëren. Maar waar begin je? 

Je wilt meer vanuit vertrouwen ondernemen. 

Je wilt parttime ondernemen én een booming business neerzetten. Niet vanuit hardheid en doorpakken maar vanuit verbinding met jezelf. 

Je wilt meters maken maar niet vanuit forceren. Het mag licht en stromend voelen.

Eén ding is zeker; je wilt vooral plezier hebben in het ondernemen, niet onnodig tijd en energie verliezen en op een manier ondernemen die helemaal bij JOU past!  

Sta je open voor een een bijzondere reis van 3 maanden? Waarin we samen de focus volledig op JOU & JOUW business leggen?

“It isn´t what you do
but how you do it”

Waar werken we naar toe? 

 • Ondernemen vanuit flow, maar wel met actie in de taxi 😉 
 • Je verliest minder energie in je onderneming.  
 • Je onderneemt op een manier die dichter bij jezelf ligt. 
 • Je voelt je zekerder en ervaart meer vertrouwen. 
 • Je ervaart minder ruis en meer focus. 
 • Een flinke boost voor je bedrijf!
 • Ondernemen op een manier die stromend en lichter voelt en die helemaal bij JOU past.

Knallend maar op een lichte manier vooruit in je onderneming!

Hi, ik ben Marlou. Jouw holistische businesscoach

Ik heb meerdere burnouts gehad en heb twee chronische ziektes. Ik heb jarenlang niet kunnen werken en was zelfs afgekeurd. 

Hoe mooi om nu te kunnen delen dat ik alweer ruim 2 jaar een eigen onderneming heb waarbij ik andere vrouwen coach om meer uit hun leven te halen en hun leven en  onderneming helemaal in te richten op een manier die bij hen past. 

Ik startte mijn onderneming voorzichtig, heel erg lettend op mijn energie en mijn gezondheid (ik zou nooit meer beter worden volgens de artsen). Niet wetend dat ik er zelfs heel veel extra energie van zou krijgen. 

Ik doe wat mij blij maakt en heb onderschat hoe verschrikkelijk veel verschil dat maakt. Als je daarnaast ook nog mee kunt veren met jouw eigen flow… dan is wat mij betreft the sky the limit. 

Door te ondernemen op mijn voorwaarden kan ik de drie dingen die voor mij het belangrijkst zijn (mijn welzijn, mijn gezin en mijn bedrijf) goed combineren. 

Wat vind ik deze reis als ondernemer leuk! Ontdekken wat wel werkt, ontdekken wat niet werkt en zo ontzettend groeien als mens en als ondernemer. 

Ik weet dat het kán. Je kunt op een lichte manier ondernemen. Op een manier die stromend voelt en dichtbij jezelf ligt én tegelijkertijd zorg dragen voor jouw energie. 

En dat is precies wat ik jou ook gun. 

Er is niet één manier hoe je kunt ondernemen. Het is niet alleen maar knallen en meters maken. Het gaat erom dat je mag ontdekken wat voor JOU passend voelt. Zodat je werkt aan het verstevigen van jouw fundering en vanuit die fundering kan je bedrijf alleen maar verder groeien. Daar help ik je super graag bij!

Mijn aanpak als coach is persoonlijk, intuïtief en liefdevol confronterend. Het wordt inspirerend, praktisch en soms oncomfortabel. Maar dat je zult groeien, staat vast! 

Ik geloof;

 • Dat je een booming business neer kunt zetten mét behoud van je energie.
 • Dat ondernemen niet alleen uit doorpakken en pushen hoeft te bestaan.
 • Dat je kunt ondernemen vanuit flow.
 • Dat ondernemen zoveel lichter kan voelen.
 • Dat je nog meer meters maakt als je het wiel niet alleen uit hoeft te vinden. 
 • Dat je bedrijf harder groeit en je fundering steviger voelt als je onderneemt op een manier die helemaal bij JOU past.

“Dichtbij jezelf,
stroomt de meeste energie”

Praktische informatie

Groepstraject van 3 maanden in een intieme setting, inclusief 1:1 sessies. 

Jouw investering voor
dit traject is € 1499,- incl. BTW

Wat zeggen anderen over een samenwerking met mij;

Hèlen Doeleman
Hèlen Doeleman
Lees verder
Wat ik fijn vond aan dit traject? Dat ik ál mijn vragen kon stellen, het contact met de andere ondernemers en dat er livedagen waren i.p.v. alles online. De livedagen sloot ik af met ideeën, focus, energie en minder ruis. Het waren leuke, gezellige dagen, en ik ging naar huis met inspiratie en nieuwe energie!

Ook de 1:1 sessies waren fijn. Na deze sessies kon ik meteen heel concreet aan de slag.

Ik heb de coaching van Marlou ervaren als erg fijn, menselijk, begripvol, meedenkend en lekker concreet.
Alice vd Zalm
Alice vd Zalm
Lees verder
Wat me het meest is bijgebleven in dit traject; je kunt knallen én vanuit flow ondernemen!

Ik heb geleerd dat ik mag werken met mijn natuurlijke ritmes en hoe ik hierbij meeveer. Dit traject heeft me zowel praktische handvatten gegeven als handvatten om op een dieper level met mezelf te connecten en meer oké te zijn met mezelf. Op een laag in mijn systeem wat ik niet voormogelijk hield. Ik merk dat ik zoveel meer in mezelf geloof!

Het heeft me de fundering gebracht om jaren verder te kunnen. Heel waardevol.

Marlou is zo prettig om als coach te hebben. Ze is toegankelijk, betrokken, praktisch en liet me knallen met daarbij mijn energielevel in de gaten houdend.

Ik gun iedereen oprecht een Marlou in haar leven.
Anna Jouta
Anna Jouta
Lees verder
Wat ik fijn vond aan dit traject is de afwisseling van zowel de groep als individuele coaching maar ook zeker het gezamenlijk sparren met de andere ondernemers erbij op de livedagen.

De livedagen heb ik als motiverend, inspirerend en gezellig ervaren! Ze brachten me veel herkenning , bevestiging en vertrouwen. En de 1:1 sessies vond ik heel verhelderend en fijn. Het hielp me om alles op een rij te zetten en focus aan te brengen in mijn bedrijf.

Marlou is open, toegankelijk, serieus en tegelijkertijd luchtig en gezellig. Ze is spiritueel en nuchter tegelijk, weet waar ze het over heeft, gebruikt begrijpelijke taal, maakt het behapbaar en kan goed aanvoelen wat nodig is. Heel fijn!

Ik zou dit traject zeker aanraden!

Ben je er klaar voor om 3 maanden ALL IN te gaan op de groei van jouw bedrijf? En voel je dat dit stromender en lichter mag? 

Zet jezelf dan nu (vrijblijvend) op de wachtlijst, ook wel de VIP lijst genoemd. Als VIP-er hoor jij als allereerst wanneer de deuren van de volgende editie openen én krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van de meest onweerstaanbare voorwaarden. Spoiler alert; ik verwen mijn VIP-ers graag 😉 

F.A.Q.

Ja zeker! Je kunt dit bedrag ook in 3 termijnen betalen (kosteloos). 

Als je daar gebruik van wilt maken, stuur me dan even een mailtje op info@marlouaarding.nl!

Wat leuk dat je zo enthousiast bent!

Dit traject komt zeker terug. Laat me gerust weten dat je interesse heb, dan kan ik je namelijk op de hoogte houden van de volgende startdatum! 

Stuur me dan even een mailtje op info@marlouaarding.nl of een DM via instagram!

Om maar meteen duidelijke te zijn; nee. Dit traject is voor ondernemers echt al gestart zijn met ondernemen. Ondernemers die voelen dat ze dit anders mogen doen of ondernemers die voelen dat ze de fundering goed neer willen zetten voor de toekomst van hun bedrijf.  Op een manier waarbij je minder energie lekt, minder all over the place bent en het vooral stromend voelt.   

Twijfel je of het iets voor jou is? Neem dan gerust even contact met me op via het contact formulier hier op de site, ik denk graag met je mee!  

Deze training is NIET voor jou als je je blik vooral richt op alles wat er niet is.  

Het is NIET voor jou bedoeld als je niet bereid bent om naar jezelf te kijken of je open te stellen.

Het is NIET voor jou bedoeld als je geen verantwoording neemt voor jouw processen. 

Ik geloof dat je bedrijf pas goed groeit, als jij groeit. 

Als jij jezelf aan durft te kijken en een volle JA voelt, ben je van harte welkom! 

Twijfel je of het bij je past? Contact me gerust even via het contactformulier op de site of via info@marlouaarding.nl Dan plannen we even een kennismaking via zoom in. Geheel vrijblijvend natuurlijk!