Je hebt grootste dromen รฉn wil dicht bij jezelf blijven staan.

Met andere woorden; je wil ๐ง๐ž๐ฑ๐ญ ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ฅ gaan en zorg dragen voor je eigen energie en ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ฌ๐ ๐ž๐ฅ๐ฎ๐ค.
De dromen die jij hebt qua omzet en succes, hebben te maken met een bepaalde levenskwaliteit.

En kwaliteit van leven waarin je ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฏ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ข๐ง๐  ervaart, waarin je ๐ฏ๐ซ๐ข๐ฃ๐ก๐ž๐ข๐ ervaart en waarin je in je eigen ๐ ๐ซ๐จ๐จ๐ญ๐ฌ๐ก๐ž๐ข๐ kunt gaan staan.

Je wilt ๐ฅ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ก๐ž๐ข๐ ervaren in je bedrijf.
Een ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฏ๐ข๐  ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง, in jezelf en in wat je doet.
Je wilt vertrekken vanuit ๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ๐ฅ๐ข๐ž๐Ÿ๐๐ž, in plaats vanuit strengheid.

Vertrekken vanuit de juiste energie, zodat je de ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ข kunt maken waar je naar verlangt.
Zowel in je business als in je persoonlijke leven.

Dat is precies waar we mee aan de slag gaan in het Licht Ondernemen Traject.

Ervaringen van eerdere deelnemers;

โ€œHet heeft me de fundering gebracht om jaren verder te kunnen. Zo waardevol!โ€

Alice vd Zalm

Wat gaat het Licht Ondernemen Traject je opleveren?

 • Groei! Zowel in jezelf als in je bedrijf. Waardoor je fundering steviger voelt.
 • Meer klanten.
 • Meer omzet.
 • Meer vrijheid.
 • Contact met gelijkgestemde ondernemers, waardoor je herkenning, verbinding en support ervaart.
 • Meer rust in jezelf.
 • Meer regie over jouw bedrijf en over je eigen leven.
 • Meer moeiteloosheid.
 • Meer (zelf)vertrouwen.ย 

Zodat je meer en meer kunt doen, waarvan je voelt dat je hier te doen hebt.ย 

Hi, ik ben Marlou. Not your average business mentor

Ik geloof dat wat jij buiten jezelf zoekt, vindbaar is รญn jezelf.

De belangrijkste sleutel tot een succesvol bedrijf, wat dat dan ook voor jou betekent, ben jij.

En dit geloof ik niet omdat ik dit bedacht heb maar omdat ik het ervaren heb.

Ik ondernam vanuit mijn hoofd en deed wat ik dacht te moeten doen. Vooral op wilskracht en ja, dit bracht me best ver. Maar het bracht me niet waar ik hoopte dat het me zou brengen; een plek waar ik vrijheid en voldoening zou ervaren. Het voelde als pushen, forceren en zelfs uitputtend. Ik wilde vrijheid ervaren maar ervaarde dit, ondanks mijn omzet, totaal niet. En iedere keer dat ik vastliep in mijn bedrijf, kwam ik uit bij dezelfde sleutel; mezelf. Ik mocht mezelf aankijken in het verhaal wat ik mezelf vertelde, de beperkende overtuigingen die ik had en mijn eigen onzekerheid.

Mijn vermogen om me op je af te stemmen (noem het mijn 6e zintuig, ik voel dingen feilloos aan en hoor wat je tussen de regels door eigenlijk vraagt), je krachten te vergroten, overzicht creรซren, je te begeleiden in het neerzetten van een bedrijf wat bij JOU past, maken dit traject uniek.ย ย 

Ik neem je in dit traject mee in wat er nodig is om de groei te kunnen maken waar je naar verlangt. Ik begeleid je, moedig je aan, help je focus aan te brengen en steun je praktisch & emotioneel.

Ik bied je een veilige bedding voor alles wat er ruimte mag krijgen, zodat jouw bedrijf kan groeien als nooit tevoren en je op alle gewenste vlakken in je leven meer vrijheid, rust en voldoening ervaart.

Dat is wat ik zelf in mijn leven en in mijn bedrijf mag ervaren en wat ik jou ook zo ontzettend gun!

Maar ondernemen kan toch niet altijd LICHT voelen?

Licht ondernemen is niet de afwezigheid van ๐˜ป๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ.โ 

Het betekent niet dat je geen uitdagingen meer tegen zult komen.ย 
โ 
Licht ondernemen is voor mij; fouten mogen maken van jezelf, zodat het meer ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ณ๐จ๐ž๐ค๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ฌ๐ฉ๐ž๐ฅ๐ž๐ง wordt, i.p.v. streven en vechten.โ 
โ 
Licht ondernemen is ๐ฃ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐ฌ๐ž๐ซ๐ข๐ž๐ฎ๐ฌ ๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ง. Zowel in je dromen als in je eigen welzijn.โ 
โ โ 
Licht ondernemen is ๐๐ฎ๐ซ๐ฏ๐ž๐ง ๐จ๐ง๐ญ๐ฏ๐š๐ง๐ ๐ž๐ง.โ 
โ 
Licht ondernemen is meer ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฏ๐ข๐ ๐ก๐ž๐ข๐ ๐ข๐ง ๐ฃ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ voelen. โ 

Licht ondernemen is weten waar je eigen krachten zitten.
โ โ โ 
Licht ondernemen is je ๐๐ซ๐จ๐ฆ๐ž๐ง ๐๐ฎ๐ซ๐ฏ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ ๐ž๐ง zelfs als anderen daarover twijfelen. โ 
โ 
Licht ondernemen is je veilig genoeg voelen om je schaduwkanten aan te durven kijken, zodat je meer en meer ๐ข๐ง ๐ฃ๐ž ๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง ๐ฅ๐ข๐œ๐ก๐ญ ๐ค๐ฎ๐ง๐ญ ๐ ๐š๐š๐ง ๐ฌ๐ญ๐š๐š๐ง.โ 
โ 
Ik geloof dat als je stopt met het nastreven van de illusie dat ondernemen alleen maar makkelijk en snel hoort te gaan en bereid bent om jezelf deze groei te gunnen, het zoveel ๐ฅ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ซ gaat voelen. โ 

Reacties van deelnemers

Ik geloof;

 • Dat succesvol zijn zeker niet gelijk hoeft te staan aan constant hard werken en pushen.ย 
 • Dat zorg dragen voor jouw energie en welzijn noodzakelijk is om een succesvol bedrijf neer te zetten. Jij bent de fundering van jouw bedrijf.ย 
 • Ondernemen gaat niet over alles in รฉรฉn keer goed doen. Het gaat over ontdekken wat voor JOU werkt, over durven kiezen en vooral over jezelf de ruimte geven om fouten te mogen maken.ย 
 • Dat het gebrek aan (zelf) vertrouwen vaakt maakt dat het alles behalve moeiteloos voelt.ย 
 • Dat het vaak zoveel simpeler kan dan wij denken, we maken het onszelf vaak alleen zo moeilijk.
 • Dat je met een coach/mentor naast je zoveel sneller kunt groeien.
 • Dat je het gemiddelde bent van de 5 mensen waar je je het meest mee omringt. Kun je nagaan wat er gebeurt als jij je 3 maanden lang omringt met bewuste en gedreven ondernemers… Let’s rise!ย 

ย ย 

โ€œIk dacht dat ik voor mijn bedrijf kwam maar ik liep weg met mezelfโ€

Maud Koershuis

โ€œDichtbij jezelf,
stroomt de meeste energieโ€

Praktische informatie

Groepstraject van 3 maanden in een intieme setting, inclusief 1:1 sessies.ย 

Jouw investering voor
dit traject is โ‚ฌ 3333,- ex. BTW

โ€œHeel bijzonder hoe jij iedere keer weer rust in de chaos kan brengenโ€

Karin Geenen

Ervaringen van eerdere deelnemers;

Anna Jouta
Anna Jouta www.annajouta.nl
Lees verder
Ik heb het als heel fijn ervaren. Vooral de momenten van contact tussendoor waren waardevol, dat had ik van te voren niet gedacht. Maar eigenlijk was dat wat ik juist zocht, iemand waar ik op terug kon vallen als je ergens tegenaan loopt.

Ook de livedagen zelf vond ik heel waardevol. Ik ben er achter gekomen hoe mega waardevol het is om je te omringen met gelijkgestemde ondernemers. De livedagen waren motiverend, inspirerend en gezellig! Ze brachten me veel herkenning, bevestiging en vertrouwen.

Mijn fundering is verstevigd, heb meer focus รฉn ik voel vooral meer vertrouwen.

Marlou is open, toegankelijk, serieus en tegelijkertijd luchtig en gezellig. Ze is spiritueel en nuchter tegelijk, weet waar ze het over heeft, gebruikt begrijpelijke taal, maakt het behapbaar en kan goed aanvoelen wat nodig is.

Ik ben heel blij dat ik dit traject gevolgd heb!
Alice vd Zalm
Alice vd Zalmwww.openupwithalice.nl
Lees verder
Wat me het meest is bijgebleven in dit traject; je kunt knallen รฉn vanuit flow ondernemen!

Ik heb geleerd dat ik mag werken met mijn natuurlijke ritmes en hoe ik hierbij meeveer. Dit traject heeft me zowel praktische handvatten gegeven als handvatten om op een dieper level met mezelf te connecten en meer okรฉ te zijn met mezelf. Op een laag in mijn systeem die ik niet voormogelijk hield. Ik merk dat ik zoveel meer in mezelf geloof!

Het heeft me de fundering gebracht om jaren verder te kunnen. Heel waardevol.

Marlou is zo prettig om als coach te hebben. Ze is toegankelijk, betrokken, praktisch en liet me knallen met daarbij mijn energielevel in de gaten houdend.

Ik gun iedereen oprecht een Marlou in haar leven.
Stans Doornweerd
Stans Doornweerdwww.stansinnerstijlcoach.nl
Lees verder
Ik hoefde niet lang na te denken toen ik Marlou voor het eerst op Instagram ontdekte en ze over het Licht Ondernemen traject vertelde. Ik voelde haar enthousiasme, oprechtheid en expertise. Mijn missie als Stijlcoach is vorig jaar veranderd en voelde dat ik Marlou nodig had om dit op een lichtere manier te kunnen gaan ontwikkelen.

De livedagen met gelijkgestemde ondernemers in een geweldige omgeving, vond ik heel waardevol. Naast deze livedagen was het een feestje om Marlou aan je zijde te hebben om onbeperkt vragen te stellen. Wat daar nog eens extra bij kwam zijn ook nog eens twee 1:1 sessies via Zoom. Tijdens dit laatste keek ze samen met mij waarin ik wilde groeien en creรซerde we samen een duidelijk pad en focus.

Wat ik zo bijzonder vond is dat Marlou bij alle vragen die ik stelde tijdens de coaching, hoorde wat er onder mijn vraag lag. Ze coacht je zonder oordeel en stelt de juiste vragen maar alles vanuit mogelijkheden en positiviteit.

Ondanks dat mijn traject al even is afgelopen voel ik nu nog steeds de groei omdat ik zoveel tools heb meegekregen en er is zoveel aangeraakt wat ik aan Marlou te danken heb.

Marlou je bent een topcoach!

Ben jij klaar voor jouw next level? En ben je bereid ALL IN te gaan op jouw groei? Plan hieronder dan je match call.ย 

In deze call kun je al je vragen (vrijblijvend) stellen en kunnen we beide voelen of het Licht Ondernemen Traject passend voor je is. Pas na de call beslis je of je definitief instapt.

Twijfel je nog ? Lees hieronder de veelgestelde vragen, stuur me een berichtje via DM of boek dan juist die match call zodat je al je twijfels kunt bespreken. ย Ik denk graag met je mee!

Veelgestelde vragen

Het maakt niet waar je nu staat maar het gaat erom waar je naar toe wilt.

Dus of je nou net gestart bent of al jaren bezig bent, je bent welkom als jij voelt dat het lichter en stromender mag, dat je jouw fundering nog meer wilt verstevigen รฉn je bereid bent om ALL IN te gaan op jouw groei. De duur van jouw reis als ondernemers is daar niet het belangrijkste in.ย 

Twijfel je of het iets voor jou is? Neem dan gerust even contact met me op via instagram of via het contact formulier hier op de site, ik denk graag met je mee!

Voor de bewuste en gedreven vrouw achter haar bedrijf.ย 

De vrouw die voelt dat ze hier meer te doen heeft, verantwoording neemt over haar eigen processen, zichzelf aan durft te kijken en bereid is het werk te doen.ย 

Je bent klaar voor jouw next level en VOELT dat je bij dit traject mag zijn.

Twijfel je of het bij je past of vind je het fijn om even af te stemmen? Contact me gerust even via DM, het contactformulier op de site of via info@marlouaarding.nl. Dan plannen we een (vrijblijvende) kennismaking via zoom in.ย 

Deze training is NIET voor jou als je verwacht dat je mee kunt liften op de energie van de groep zonder zelf iets te DOEN.

Het is NIET voor jou bedoeld als je op zoek bent naar een quick fix. Die is er namelijk niet.ย 

Het is NIET voor jou bedoeld als je je blik vooral richt op alles wat er niet is of je vooral bezig houd met alles wat je belemmerd.ย ย 

Het is NIET voor jou bedoeld als je niet bereid bent om naar jezelf te kijken of je open te stellen. Jij bent de enige die invloed heeft op jouw groei.

Het is NIET voor jou bedoeld als je geen verantwoording neemt voor jouw processen.ย 

Ik geloof dat je bedrijf pas goed groeit, als jij groeit.ย 

Als jij jezelf aan durft te kijken en een volle JA voelt, ben je van harte welkom!ย 

Twijfel je of het bij je past? Contact me gerust even via DM, het contactformulier op de site of via info@marlouaarding.nl Dan plannen we even een kennismaking via zoom in. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Ja, dit traject komt hoogstwaarschijnlijk terug (maar pin me er niet op vast, want licht ondernemen is voor mij ook mijn gevoel durven volgen en dan kan zomaar leiden naar nieuwe paden).

Maar (!) ik geloof niet in de juiste timing. Die is er namelijk nooit.ย 

Jij VOELT al of je hierbij wilt zijn. Je ego gooit alle twijfels daarna vaak op. Alles is uitvogelbaar.ย 

Het is aan jouw de keuze of je naar je gevoel luistert of dat je gaat wachten op het juiste moment.ย 

Ik kan je wel vast verklappen dat je de volgende keer tegen dezelfde twijfels aanloopt ๐Ÿ˜‰ย 

Er valt namelijk altijd wat te zeggen voor de timing. De kunst is juist dat je licht mag gaan ondernemen ONDANKS alle dingen die anders lopen dan gedacht.ย 

It’s up to you!

Het is een traject wat je doet voor jezelf. Het bevat veel 1:1 coaching; de losse sessies en de begeleiding via what’s app is o.a. 1:1.ย 

De groepselementen zitten vooral in de livedagen en in de groepsapp die er ook is. Hierin motiveren we elkaar, steunen we elkaar en vieren we onze succcessen. De livedagen worden als magisch omschreven, dat het groepselement waardevol is heeft zich al ruimschoots bewezen. Het is zelfs nog veel krachtiger dan ik zelf van te voren had bedacht.ย ย 

Al met al zorgt het samenkomen met andere gelijkgestemde ondernemers vooral voor herkenning, steun, verbinding en nog meer groei.ย Ontzettend waardevol!ย 

En ja, in een groep kun je ook getriggert worden. Ik geloof dat triggers er zijn om je wat te leren en om je dieper op je pad te brengen.

Je kiest dit avontuur voor jezelf, maar gaat hem aan met like minded people met dezelfde ambities. En je het het vast wel vaker gehoord, maar je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je het meest mee optrekt. Kun je nagaan wat er gebeurt als die 3 maanden lang vrouwen zijn die grote dromen hebben.ย 

Ik zou vooral zeggen, doe er je voordeel mee en gun jezelf deze reis samen met anderen, voor jezelf.ย 

Voel je dat 1:1 coaching passender is voor je? Kijk dan even op mijn website bij de 1:1 trajecten of er nog plek is op dit moment!

Ja zeker! Je kunt dit bedrag ook kosteloos in 3 of 6 termijnen betalen. Betaal je in รฉรฉn keer? Dan krijg je โ‚ฌ333 korting (niet in combinatie met andere kortings-acties). Bij aanmelding zal ik altijd aan je vragen hoe je wilt betalen.ย