Je voelt dat het anders kan. Lichter, stromender en vanuit zoveel meer rust & vertrouwen.

Je wilt meer overtuigd zijn van je eigen kunnen, een business neerzetten die jou op alle vlakken vrijheid laat ervaren en je bent er klaar voor om meer in je eigen grootsheid te gaan staan. 

Het komt er nog niet altijd uit maar je voelt dat er zoveel meer in jou zit. Je hebt hier iets te doen en je bent er klaar voor om dat naar buiten te laten komen.

Je wilt vertrekken vanuit vertrouwen, niet (meer) vanuit pushen en forceren. Je hebt behoefte aan meer focus, meer meters maken en je wilt weten wat je volgende stappen mogen zijn om te komen waar je wilt komen. 

Je weet dat JIJ de fundering bent van jouw bedrijf en dat je via binnen naar buiten gaan ondernemen. Omdat dat de plek is van jouw potentieel, van jouw vuur en omdat de plek is waar de fundering het meest solide kan voelen. 

 

Het mag licht en stromend voelen.

Je wilt een booming business neerzetten. Niet vanuit hardheid en doorpakken maar vanuit een diepe verbinding met jezelf. 

Vlammen, potentiel. focus

Eén ding is zeker; je bent er klaar voor om via binnen naar buiten te gaan ondernemen. Om jouw fundering mega solide te maken, met focus verder kunt bouwen  en je grootheids eindelijk kan gaan omarmen. Het mag licht en vlammend. Zodat het stromender voelt en je zoveel meer vrijheid en levensgeluk ervaart. 

je wilt je vuur steviger laten branden en een mega solide fundering neerzetten. Via binnen, naar buiten. Zodat je meer lichtheid ervaar, meer vuur, meer vrijheid en meer levensgeluk. 

je wilt vooral plezier hebben in het ondernemen, niet onnodig tijd en energie verliezen en op een manier ondernemer die voor JOU helemaal passend voelt. Zodat je de vrijheid en lichtheid gaat ervaren waarvoor je juist bent gaan ondernemen. 

Sta je open voor een een bijzondere reis van 3 maanden? Waarin we samen de focus volledig op JOU & JOUW business leggen?

“It isn´t what you do
but how you do it”

Waar werken we naar toe? 

 • Ondernemen vanuit flow, maar wel met actie in de taxi 😉 
 • Je verliest minder energie in je onderneming.  
 • Je onderneemt op een manier die dichter bij jezelf ligt. 
 • Je voelt je zekerder en ervaart meer vertrouwen. 
 • Je ervaart minder ruis en meer focus. 
 • Een flinke boost voor je bedrijf!
 • Ondernemen op een manier die stromend en lichter voelt en die helemaal bij JOU past. 

Knallend maar op een lichte manier vooruit in je onderneming!

Hi, ik ben Marlou. Jouw businesscoach met een holistische visie.

Ik heb meerdere burnouts gehad en heb twee chronische ziektes. Ik heb jarenlang niet kunnen werken en was zelfs afgekeurd. 

Hoe mooi om nu te kunnen delen dat ik alweer 2,5 jaar een eigen onderneming heb waarbij ik andere vrouwen coach om meer uit hun leven te halen en hun leven en onderneming helemaal in te richten op een manier die bij hen past. 

Ik startte mijn onderneming voorzichtig, heel erg lettend op mijn energie en mijn gezondheid (ik zou nooit meer beter worden volgens de artsen). Niet wetend dat ik er zelfs heel veel extra energie van zou krijgen. 

Ik doe wat mij blij maakt en heb onderschat hoe verschrikkelijk veel verschil dat maakt. Als je daarnaast ook nog mee kunt veren met jouw eigen flow… dan is wat mij betreft the sky the limit. 

Door te ondernemen op mijn voorwaarden kan ik de drie dingen die voor mij het belangrijkst zijn (mijn welzijn, mijn gezin en mijn bedrijf) goed combineren. 

Wat vind ik deze reis als ondernemer leuk! Ontdekken wat wel werkt, ontdekken wat niet werkt en zo ontzettend groeien als mens. 

Ik weet dat het kán. Je kunt op een lichte manier ondernemen. Op een manier die stromend voelt en dichtbij jezelf ligt én tegelijkertijd een booming business neerzetten.

En dat is precies wat ik jou ook gun. 

Er is niet één manier hoe je kunt ondernemen. Het is niet alleen maar knallen en meters maken. Het gaat erom dat je mag ontdekken wat voor JOU passend voelt. Zodat je werkt aan het verstevigen van jouw fundering en vanuit die fundering kan je bedrijf alleen maar verder groeien. Daar help ik je super graag bij!

Mijn aanpak als coach is persoonlijk, intuïtief en liefdevol confronterend. Het wordt inspirerend, praktisch en soms oncomfortabel. Maar dat je zult groeien, staat vast! 

Ik geloof;

 • Dat ondernemen niet alleen uit doorpakken en pushen hoeft te bestaan.
 • Dat je een booming business neer kunt zetten mét behoud van je energie.
 • Dat ondernemen zoveel lichter kan voelen.
 • Dat connecten met gelijkgestemde ondernemers zo ontzettend waardevol is.
 • Dat je bedrijf harder en meer solide groeit als jouw fundering steviger is en je dichter bij jezelf staat. 
 • Dat je kunt ondernemen vanuit flow én tegelijk kunt knallen.

“Dichtbij jezelf,
stroomt de meeste energie”

Praktische informatie

Groepstraject van 3 maanden in een intieme setting, inclusief 1:1 sessies. 

Jouw investering voor
dit traject is € 1499,- incl. BTW

Ervaringen van eerdere deelnemers;

Hèlen Doeleman
Hèlen Doelemanwww.lerenjezelfzijn.nl
Lees verder
Met heel veel plezier heb ik deelgenomen aan het Licht Ondernemen Traject. Ik vond het heel fijn om met andere ondernemers samen te komen op de livedagen. Zo fijn om je op die dagen even helemaal te richten op je onderneming en jezelf. Aan de slag met je focus, doelen, maar op een rustig tempo en waarbij veel ruimte is om je vragen te stellen of thema’s die op dat moment belangrijk zijn te bespreken.

Waar ik verder heel veel gebruik van heb gemaakt zijn de onbeperkte vragen die je kan en mag stellen aan Marlou en het onbeperkt feedback vragen. Heerlijk als er even iemand met je mee kijkt of mee denkt. Dat ga ik zeker weten missen!

Ik heb weer veel meer zin om in en aan mijn bedrijf te werken en ik voel meer energie, focus en rust!

Alice vd Zalm
Alice vd Zalmwww.openupwithalice.nl
Lees verder
Wat me het meest is bijgebleven in dit traject; je kunt knallen én vanuit flow ondernemen!

Ik heb geleerd dat ik mag werken met mijn natuurlijke ritmes en hoe ik hierbij meeveer. Dit traject heeft me zowel praktische handvatten gegeven als handvatten om op een dieper level met mezelf te connecten en meer oké te zijn met mezelf. Op een laag in mijn systeem die ik niet voormogelijk hield. Ik merk dat ik zoveel meer in mezelf geloof!

Het heeft me de fundering gebracht om jaren verder te kunnen. Heel waardevol.

Marlou is zo prettig om als coach te hebben. Ze is toegankelijk, betrokken, praktisch en liet me knallen met daarbij mijn energielevel in de gaten houdend.

Ik gun iedereen oprecht een Marlou in haar leven.
Anna Jouta
Anna Jouta www.annajouta.nl
Lees verder
Ik heb het als heel fijn ervaren. Vooral de momenten van contact tussendoor waren waardevol, dat had ik van te voren niet gedacht. Maar eigenlijk was dat wat ik juist zocht, iemand waar ik op terug kon vallen als je ergens tegenaan loopt.

Ook de livedagen zelf vond ik heel waardevol. Ik ben er achter gekomen hoe mega waardevol het is om je te omringen met gelijkgestemde ondernemers. De livedagen waren motiverend, inspirerend en gezellig! Ze brachten me veel herkenning, bevestiging en vertrouwen.

Mijn fundering is verstevigd, heb meer focus én ik voel vooral meer vertrouwen.

Marlou is open, toegankelijk, serieus en tegelijkertijd luchtig en gezellig. Ze is spiritueel en nuchter tegelijk, weet waar ze het over heeft, gebruikt begrijpelijke taal, maakt het behapbaar en kan goed aanvoelen wat nodig is.

Ik ben heel blij dat ik dit traject gevolgd heb!

Ben je er klaar voor om 3 maanden ALL IN te gaan op de groei van jouw bedrijf? En voel je dat dit stromender en lichter mag? 

Zet jezelf dan nu (vrijblijvend) op de wachtlijst, ook wel de VIP lijst genoemd. Als VIP-er hoor jij als allereerst wanneer de deuren van de volgende editie openen én krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van de meest onweerstaanbare voorwaarden. Spoiler alert; ik verwen mijn VIP-ers graag!

Veelgestelde vragen

Omdat het zó waardevol is dat anderen jouw pad snappen #herkenning.

Omdat je leert van elkaar.

Omdat anderen vragen stellen waar je misschien niet over nagedacht hebt maar waarvan het zo waardevol is dat iemand anders die vraag wél stelt omdat het jou ook inzichten geeft. 

Omdat je met elkaar mee kunt denken en je daardoor veel meer inzichten krijgt waar jij weer je eigen plan uit kunt trekken.

Omdat je deze reis dan niet alleen aan gaat, maar samen met like minded people. 

Ik kan wel 100 voordelen bedenken nu maar ik kan je ook verklappen dat een paar jaar terug die voordelen ook niet kon zien. Tot ik het ervaarde. Nu is het één van de dingen die ik een mega grote meerwaarde vind hebben. 

Daarnaast ben je het gemiddelde van de 5 mensen waar je het meest mee optrekt. Hoe leuk dat dit 3 maanden lang (of langer, who knows!) mensen zijn die net zulke groeihonger hebben als jij.

Something about lifitng each other up 😉 

Ik zou vooral zeggen, doe er je voordeel mee en gun jezelf deze reis samen met anderen, voor jezelf. 

Het maakt daarbij niet uit of je 6 maanden bezig bent of 6 jaar. Mits je maar wel echt gestart bent. Je voelt dat het lichter en stromender mag en dat je jouw fundering nog meer wilt verstevigen. Twijfel je of het iets voor jou is? Neem dan gerust even contact met me op, ik denk graag met je mee!

Voor de bewuste en gedreven vrouw achter haar bedrijf. 

De vrouw die verantwoording neemt over haar eigen processen, zichzelf aan durft te kijken en wéét dat zij de basis is van haar bedrijf. 

De vrouw die VOELT dat ze bij dit traject, zelfs als haar hoofd zich daarmee bemoeit.

Voel jij dit ook? En gun je jezelf deze reis? 

Je bent zo welkom! 

Twijfel je of het bij je past of vind je het fijn om even af te stemmen? Contact me gerust even via DM, het contactformulier op de site of via info@marlouaarding.nl. Dan plannen we een (vrijblijvende) kennismaking via zoom in. 

Deze training is NIET voor jou als je verwacht dat je mee kunt liften op de energie van de groep zonder zelf iets te DOEN.

Het is NIET voor jou bedoeld als je je blik vooral richt op alles wat er niet is.  

Het is NIET voor jou bedoeld als je niet bereid bent om naar jezelf te kijken of je open te stellen.

Het is NIET voor jou bedoeld als je geen verantwoording neemt voor jouw processen. 

Ik geloof dat je bedrijf pas goed groeit, als jij groeit. 

Als jij jezelf aan durft te kijken en een volle JA voelt, ben je van harte welkom! 

Twijfel je of het bij je past? Contact me gerust even via DM, het contactformulier op de site of via info@marlouaarding.nl Dan plannen we even een kennismaking via zoom in. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Ja, dit traject komt hoogstwaarschijnlijk terug (maar pin me er niet op vast, want licht ondernemen is voor mij ook mijn gevoel durven volgen en dan kan zomaar leiden naar nieuwe paden).

Maar (!) ik geloof niet in de juiste timing. Die is er namelijk nooit. 

Jij VOELT al of je hierbij wilt zijn. Je ego gooit alle twijfels daarna vaak op. Alles is uitvogelbaar. 

Het is aan jouw de keuze of je naar je gevoel luistert of dat je gaat wachten op het juiste moment. 

Ik kan je wel vast verklappen dat je de volgende keer tegen dezelfde twijfels aanloopt 😉 

Er valt namelijk altijd wat te zeggen voor de timing. De kunst is juist dat je licht mag gaan ondernemen ONDANKS alle dingen die anders lopen dan gedacht. 

It’s up to you!

Ja zeker! Je kunt dit bedrag ook in 3 termijnen betalen (kosteloos). 

Als je daar gebruik van wilt maken, laat dit me dan even weten via mail info@marlouaarding.nl of het contact formulier op deze site.