Online cursus #ontdekjeeigenkracht

 • Je begint al moe aan je dag.
 • Halverwege de dag is jouw energie al op.
 • Je hebt last van je korte lontje en van het gevecht met jezelf in je hoofd.
 • Je bent streng voor jezelf.
 • Je zit veel in je hoofd.
 • Je rent jezelf snel voorbij. 
 • Je weet best al veel en hebt van alles geprobeerd, maar tóch lijk je regelmatig terug te vallen in oude patronen.

Je wil dit anders! 

Je wil weten wat je kunt doen om meer energie te hebben en beter kan doseren. Je wil weten hoe je beter kunt luisteren naar de signalen van je lichaam, minder streng zijn voor jezelf en hoe je zorgt dat je minder snel terug valt in die oude patronen. En ondanks dat de eerste stap misschien wel spannend voor je voelt, ben je er klaar voor om vooruit te bewegen en te kijken naar de mogelijkheden. 

Zodat jij uiteindelijk meer ademruimte kunt ervaren, en vooral: meer in je eigen kracht kunt komen te staan.

Kun jij niet wachten om te weten wat je kunt doen om meer energie te ervaren en meer in je kracht te staan? Schrijf je dan nu in voor de VIP lijst!

Zodra de deuren van de volgende editie openen, weet jij dit als eerste. Maar dat is niet alles; als VIP krijg jij exclusieve toegang tot toffe acties en en waardevolle extra's. Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter.

Herken je dit?

Wil je?

Na deze cursus:

De modules van de cursus

Module 1: Energie

Hoe werkt energie, waarvan krijg je energie en wat kost je energie. En vooral; hoe werkt dit voor jou?

Module 2: Trilling

In deze module bespreken we wat trilling is, hoe het werkt en waarom dat verschil kan maken voor je energie.

Module 3: Zelfliefde & mindset

In deze module komt dat strenge stemmetje aan bod en gaan we aan de slag met overtuigingen.

Module 4: Luisteren naar je lichaam

In deze module komen de signalen van je lichaam aan bod. Registreer je deze? En wat doe je ermee?

Module 5: Keuzes maken & begrenzen

We hebben veel meer keuzes dan we denken. Welke keuzes heb jij? En hoe begrens je jezelf?

Module 6: Toepassen in de praktijk

Hoe pas je het geleerde toe? En hoe zorg je dat je minder snel terug valt in oude patronen?

Recensies

Ester Brama
Ester Brama
Lees verder
De cursus is - ook met minder energie - heel goed te doen. Voorwaarde is wel dat je eerlijk bent naar jezelf. Ik had eigenlijk best veel theoretische kennis over omgaan met minder energie. En toch was deze cursus voor mij een LIFE SAVER! Ik kan beter doseren, pieker minder over de mening van anderen (energiezuiger!) en kan veel beter inschatten wat haalbaar is. Én kan sneller en beter ingrijpen als ik toch mis dreigt te gaan. Een aanrader!
Sharon W.
Sharon W.
Lees verder
Wat ik heel fijn vond was alle herkenning in de cursus. Ik voelde me eindelijk een beetje “normaal”. Ik was niet de enige die moeite had met m’n energie doseren en alle gevolgen die daarbij komen kijken. En dát alleen al was heerlijk. Het was dus mega herkenbaar en daardoor kon ik alle tips en trucs die Marlou ons leerde direct toepassen. Het was heel praktisch allemaal en niet overweldigend, want daar heb ik snel last van zodat ik weer blokkeer maar dat gebeurde dus nu niet. Het was voor mij een mooie cursus!
Madeleine Verbeeten
Madeleine Verbeeten
Lees verder
Ik ben écht dankbaar dat ik deze cursus heb gevolgd! Ik was best een beetje sceptisch omdat ik al veel wist over mijn kunnen etc. Uiteindelijk toch gekozen om de cursus te volgen. Niet geschoten is altijd mis. De cursus heeft me écht geholpen! Het is een prettige cursus voor als je even vast zit, je hoofd en lichaam een andere kant op willen. Ik ben Marlou écht dankbaar! 
Ellen de Boer
Ellen de Boer
Lees verder
Ik heb ontzettend veel gedaan om ‘beter te worden’ na een burn out en depressie. Hier en daar uiteraard wat geleerd maar wat had ik deze cursus graag 4 jaar geleden gevolgd! Zo ontzettend waardevol. Praktisch en meteen toe te passen. Ik sta door de cursus veel meer zelf aan het roer van mijn leven en voel veel beter waar ik energie verlies.

In 6 jaar tijd van doodziek naar energiek - Wie is Marlou?

Jarenlang rende ik maar door. Ik was altijd maar bezig. Het leek alsof ik bergen energie had. Een soort never ending duracell-konijn.

En alle signalen van mijn lichaam? Die negeerde ik, áls ik me er al bewust van was. Eerst kwamen de subtiele signalen, toen de wat grotere (o.a. rugklachten, vermoeidheid en 3 burnouts) en daarna kwam de mokerslag. Ik werd doodziek. Ik bleek chronische lyme en fibromyalgie te hebben. Als ik voorheen 200% energie had, dan had ik nu nog 2-3 %. Ik kon bijna niets meer. Maar ook niet meer weglopen voor mijn gevoel. 

Na een jarenlange reis sta ik nu, tegen alle verwachtingen in (ik was afgekeurd en zou nooit meer beter kunnen worden volgens de artsen) weer midden in het leven. Mijn leven is 180 graden omgedraaid en ik kan oprecht zeggen dat ik me een rijker en gelukkiger mens voel nu. Wat een keerpunt is deze periode geweest. En wat ben ik dankbaar voor de groei die ik mee heb mogen maken. 

Nu weet ik dat ik vroeger helemaal geen bergen energie had. Ik was vooral heel hard mijn best aan het doen om maar niet te hoeven voelen en niet stil te hoeven staan.  

Ik mocht leren wat ik zelf kon doen om mijn lichaam te ondersteunen. Daarnaast ben ik op zoek gegaan naar de boodschappen achter de blokkades en beperkingen die ik ervaarde. Wat vertelde mijn lichaam mij? Ik kwam erachter dat ik nog zoveel te leren had. Deze jarenlange lessen, heb ik in deze cursus gegoten. De dingen die voor mij een wezenlijk verschil hebben gemaakt en die ik graag jaren geleden had willen weten. 

Want dat is wat ik jou ook gun; een wezenlijk verschil qua energie. Als jij er klaar voor bent om te ontdekken waar jouw groei zit (spoiler alert: die zit vaak niet in het harder gas geven en “even” doorpakken) en te ontdekken hoe je meer in je kracht kunt komen te staan, dan is deze cursus voor jou. 

You’ve mastered survival mode.
Now it’s time to live.

Hoe ziet de cursus eruit?

 • Duur: 4 weken.
 • Inhoud: 6 modules vol inzichten, herkenning en leuke praktische opdrachten. Inclusief  2 live Q & A’s.
 • Waar: In een besloten account op instagram.
 • Extra: een mooie hand-out als naslagwerk.
 • Tijdsinvestering: alles bij elkaar gemiddeld 2 uur per week.
 • Bonus: een online sessie van Zaripha van Soulworkstudio met een persoonlijk op jou afgestemde zielsboodschap!
 • Kosten: € 249 inclusief BTW 
De volgende editie start in het voorjaar van 2022!

Kun jij niet wachten om te weten wat je kunt doen om meer energie te ervaren en meer in je kracht te staan? Schrijf je dan nu in voor de VIP lijst!

Zodra de deuren van de volgende editie openen, weet jij dit als eerste. Maar dat is niet alles; als VIP krijg jij exclusieve toegang tot toffe acties en en waardevolle extra's.

Yes! VIP for me, please!

F.A.Q.

De cursus doorlopen kost je gemiddeld 30 minuten per module (er zijn 6 modules). Dit is deels kijken naar de modules, en deels het maken van de opdrachten die je krijgt. De live Q & A’s en bonusvideo’s duren in totaal 2,5 uur (verdeeld over die 4 weken). 

Gemiddeld genomen ben je voor de cursus per week 1,5 tot 2 uur kwijt. 

Als je minder energie ervaart dan je zou willen hebben en je een JA voelt na het lezen van de tekst of het bekijken van de live, dan is deze cursus zeker geschikt voor je. 

De praktijk leert dat er veel mensen mee doen die met regelmaat een tekort aan energie ervaren. Dit kan zijn door een burnout, een chronische ziekte zijn of na een intense periode. Maar soms ook juist zonder dat je een verklaring hebt voor je je energie tekort. Het is vaak ook niet iets wat ineens ontstaat, maar juist iets wat er geleidelijk ingeslopen is.  

Over het algemeen doen er vrouwen mee die echt zelf al het een en ander geprobeerd hebben. Maar die toch voor hun gevoel in een cirkel blijven lopen. 

De cursus is opgezet voor iedereen die meer balans wil ervaren qua energie en iedereen die meer aan het roer zou willen staan van zijn of haar leven. 

De cursus is NIET voor jou geschikt als je niet bereid bent om naar jezelf te kijken, anderen de schuld geeft van jouw ellende of als je verwacht dat je hele leven gefixt gaat zijn na deze cursus. 

Ik nodig je vooral uit om te voelen of je een JA voelt. Dat is namelijk de beste graadmeter. En ja, daar komt ook altijd wat spanning bij kijken want nieuwe dingen zijn nu eenmaal spannend in het begin.

Die angst mag er zijn, maar laat deze niet leidend zijn. Leidend is je eerste gevoel.

En heb je twijfels of nog vragen? Contact me gerust even via de contact pagina of via instagram. Ik denk graag met je mee!

De cursus doorlopen kost je in totaal gemiddeld 8 uur. Dat is 2 uur per week. 

Hij is zo opgebouwd, dat het goed te overzien is. De informatie wordt gedoseerd geleverd, afgewisseld met teksten en video’s, zodat je je focus er makkelijk bij kunt houden. 

Ik ben een voorstander van less is more en ben allergisch voor cursussen waarin je overweldigd wordt door de hoeveelheid stof en ik veel meer tijd kwijt ben dan vooraf ingeschat. Dat zal hier dus ook niet gebeuren.  

De cursus duurt 4 weken, maar je hebt 2 weken extra de tijd om alles terug te kijken.

Als jij denkt dat je geen 2 uur vrij kunt maken per week, dan is de cursus op dit moment (nog) niet geschikt voor je. 

Dit is geen probleem! Op de geplande datum komt de cursus online maar je kunt de modules op je eigen tempo bekijken.

De modules blijven inzichtelijk voor je. Evenals de LIVE Q & A’s en de bonusvideo’s. Al is het bij de LIVE Q & A het leukst en het meest waardevol als je daar ook echt live bij bent.

De cursus duurt 4 weken maar blijft 2 weken langer beschikbaar (je hebt dus 6 weken toegang). Uiteraard communiceer ik dit duidelijk zodat je precies weet wanneer de modules verschijnen en tot wanneer je alles kunt bekijken. 

Zeker! Bij de start van iedere online cursus leg ik precies uit hoe alles werkt en neem ik je stap voor stap mee. Er zijn je meerdere dames voor gegaan zonder instagram ervaring. 

Daarnaast mag je ten alle tijden vragen stellen bij onduidelijkheden. Ik leg het graag nog een keer uit voor je. Het gaat erom dat JIJ hier wat uit kunt halen. Ik help je daar graag bij.

Dat kan. Als het voor nu teveel is om het bedrag in één keer te betalen, dan kun je dit in 2 gelijke termijnen betalen. 

Nu de eerste termijn. En na een maand de tweede termijn.

Als je hier gebruik van wil maken, stuur me dan even een berichtje via de contactpagina. Dan maak ik dat voor je in orde.  

Ja zeker! Als je Ontdek Je Eigen Kracht al eerder hebt gevolgd en je wil nog een keer mee doen, gebruik dan in het winkelwagentje de couponcode “opfrisser”.

Met deze code krijg je maar liefst €200 korting. Je betaalt dan €49 (inclusief btw).

Inhoudelijk is er niet veel veranderd. Wel zijn de filmpjes opnieuw opgenomen en zullen er dit keer twee live Q & A’s zijn ipv één. 

Vergeet bij het aanschaffen van de cursus de kortingscode “opfrisser” niet in te vullen!