Move mountains - 1:1 mentorship

Je dromen zijn zo groot dat ze je soms beangstigen.

Mooie, krachtige vrouw. Je verzet al bergen. En dat terwijl je van ver kwam. 

Het maakt je dankbaar voor waar je nu staat. Je leeft nu een leven waar je een paar jaar terug alleen maar van kon dromen.  

Én je verlangt naar meer.

Zoveel meer. 

Deze pagina is under construction (het enige wat je hier vind is de praktische informatie & enkele testimonials) maar dat betekent niet dat de deuren gesloten zijn. Sterker nog; als dit mentorship je roept, boek dan zeker je vrijblijvende kennismakingsgesprek. 

Je bent zo welkom!

"The sky is not the limit
it's just the beginning"

De praktische informatie heb ik nog even helder voor je op een rij gezet;

Move Mountains

6 maanden volle focus op jouw groei

Jouw investering voor
dit traject is €6666 ex. BTW
(of 6 termijnen van €1111)

Wat anderen zeggen over coaching bij Marlou;

Alice vd Zalm
Alice vd Zalm www.openupwithalice.com
Lees verder
Ik heb ál mijn doelen behaald die ik had bepaald in dit traject. Dit had ik nooit kunnen dromen. En naast de vooropgestelde doelen heb ik nog veel meer behaald zowel op zakelijk als privé vlak.

Dit traject heeft me zowel praktische handvatten gegeven als handvatten om op een dieper level met mezelf te connecten en meer oké te zijn met mezelf. Op een laag in mijn systeem wat ik niet voormogelijk hield. Ik merk dat ik zoveel meer in mezelf geloof!

Het heeft me de fundering gebracht om jaren verder te kunnen. Heel waardevol.

Marlou is zo prettig om als coach te hebben. Ze is toegankelijk, betrokken, praktisch en liet me knallen met behoud van mijn energie. Ik gun iedereen oprecht een Marlou in haar leven.

Ik sluit de 6 maanden af met een gevoel van trots en kijk uit naar wat nog meer komen gaat!
Femke & Mark - Love Support
Femke & Mark - Love Support www.bymf.nl
Lees verder
Werken met Marlou is zo ontzettend fijn! Met behulp van Marlou hebben we in 3 weken tijd een te gekke Love Week georganiseerd. Wat vooraf voelde als een hoge berg en niet weten hoe de top te bereiken, maakte Marlou het in 1 sessie licht en overzichtelijk waardoor de energie meteen begon te stromen en we alles binnen 3 weken hebben neergezet. Voor ons voelde het toen al als een enorm succes terwijl de Love Week zelf nog moest beginnen. Hierdoor voelen we nu meer zelfvertrouwen om in de toekomst nog meer van dit soort dingen te organiseren en hebben we een aantal belemmerende overtuiging in onszelf overwonnen!

Daarnaast is Marlou zowel spiritueel als down to Earth, ze werkt met de energie die zich aandient, afgestemd op jou als coachee. Wij wisten namelijk niet elke sessie wat we te. bespreken hadden, en toch had Marlou binnen no time door wat er nodig was zodat wij een volgende stap konden zetten.

Zowel het intunen op de energie als vervolgens concreet worden in duidelijke stappen en acties is wat werken met Marlou zo fijn maakt.

Wij raden werken met Marlou zeker aan!
Femke & Mark - Love Support
Femke & Mark - Love Support www.bymf.nl
Lees verder
Werken met Marlou is zo ontzettend fijn! Met behulp van Marlou hebben we in 3 weken tijd een te gekke Love Week georganiseerd. Wat vooraf voelde als een hoge berg en niet weten hoe de top te bereiken, maakte Marlou het in 1 sessie licht en overzichtelijk waardoor de energie meteen begon te stromen en we alles binnen 3 weken hebben neergezet. Voor ons voelde het toen al als een enorm succes terwijl de Love Week zelf nog moest beginnen. Hierdoor voelen we nu meer zelfvertrouwen om in de toekomst nog meer van dit soort dingen te organiseren en hebben we een aantal belemmerende overtuiging in onszelf overwonnen!

Daarnaast is Marlou zowel spiritueel als down to Earth, ze werkt met de energie die zich aandient, afgestemd op jou als coachee. Wij wisten namelijk niet elke sessie wat we te. bespreken hadden, en toch had Marlou binnen no time door wat er nodig was zodat wij een volgende stap konden zetten.

Zowel het intunen op de energie als vervolgens concreet worden in duidelijke stappen en acties is wat werken met Marlou zo fijn maakt.

Wij raden werken met Marlou zeker aan!
Anna Jouta
Anna Joutawww.annajouta.nl
Lees verder
Ik heb de coaching van Marlou als heel fijn ervaren. Vooral de momenten van contact tussendoor waren waardevol, dat had ik van te voren niet gedacht. Maar eigenlijk was dat wat ik juist zocht, iemand waar ik op terug kon vallen als je ergens tegenaan loopt tijdens het ondernemen.

Super fijn als een coach van zoveel markten thuis is. Qua kennis en praktische zaken.

Mijn fundering is verstevigd, heb meer focus én ik voel vooral meer vertrouwen in mezelf en mijn onderneming.

Marlou is open, toegankelijk, serieus en tegelijkertijd luchtig en gezellig. Ze is spiritueel en nuchter tegelijk, weet waar ze het over heeft, gebruikt begrijpelijke taal, maakt het behapbaar en kan goed aanvoelen wat nodig is. Ik ben heel blij dat ik dit 3 maanden traject gevolgd heb en zou het zeker aanraden.
Stans Doornweerd
Stans Doornweerdhttps://www.stansinnerstijlcoach.nl/
Lees verder
Ik hoefde niet lang na te denken toen ik Marlou voor het eerst op Instagram ontdekte. Ik voelde haar enthousiasme, oprechtheid en expertise. Mijn missie als Stijlcoach is vorig jaar veranderd en voelde dat ik Marlou nodig had om dit op een lichtere manier te kunnen gaan ontwikkelen.

Het was een feestje om Marlou aan je zijde te hebben om onbeperkt vragen te stellen.

Wat ik zo bijzonder vond is dat Marlou bij alle vragen die ik stelde tijdens de coaching, hoorde wat er onder mijn vraag lag. Ze coacht je zonder oordeel en stelt de juiste vragen maar alles vanuit mogelijkheden en positiviteit.

Ondanks dat mijn traject al even is afgelopen voel ik nu nog steeds de groei omdat ik zoveel tools heb meegekregen en er is zoveel aangeraakt wat ik aan Marlou te danken heb.

Marlou je bent een topcoach!
Previous
Next