Liefdevol Leiderschap - 6 maanden traject

Je wilt niet meer geleefd worden, maar zelf aan het roer staan.

Je wilt meer uit je leven halen en bent klaar om next level te gaan. Maar waar begin je? 

Je ervaart een disbalans in je energie. Je mist het vertrouwen in jezelf / je lichaam en je hebt last van de onrust in je hoofd. Je wilt vooruit maar je weet niet goed wat je precies wilt en vooral niet waar je moet beginnen. Je beperkende overtuigingen en gedachten zitten je vaak in de weg. Je legt de lat hoog, je verliest je in de “hoe” en zet daardoor geen stappen.

Je wilt meer balans ervaren, dichter bij jezelf komen te staan en je krachtiger voelen. Hoe fijn zou het zijn als je meer rust hebt in je hoofd, meer vertrouwen hebt in jezelf en je weet welke keuzes werken voor JOU? 

Zodat je je leven kunt leven vanuit jezelf, i.p.v. vanuit je overtuigingen. Een leven waarin je op je gevoel durft te vertrouwen en de stappen kunt zetten die nodig zijn om vooruit te komen en nog meer in je kracht te staan. 

Eén ding is zeker: je wilt vooruit en meer uit je leven halen. En je voelt dat je klaar bent voor de volgende stap.

Sta je open voor 3 bijzondere maanden? Waarin we de focus volledig op JOUW groei leggen?

“There is no force more powerful than a woman determined to rise”.

Waar werken we naar toe? 

 • Meer houvast.
 • Nog meer kunnen en durven vertrouwen op je intuïtie.
 • Een minder vol hoofd.
 • Snappen waarom je handelt zoals je handelt en daar in de praktijk concreet op in kunnen spelen.
 • Meer vertrouwen in je lichaam en in jezelf.
 • Vrienden worden met jezelf i.p.v. veel last hebben van de veroordelende stemmetjes naar jezelf toe.
 • Steviger in je schoenen staan; nee durven zeggen, als dat is wat je voelt.
 • Vaker voor jezelf durven kiezen in plaats van voor een ander: meer voelen wat voor JOU werkt en daar naar kunnen handelen.
 • Minder overprikkeling zodat je minder snel uit je slof schiet tegen je kinderen/partner.
 • Uitkijken naar je dagen i.p.v. er tegen op zien.
 • Meer energie ervaren.
 • Meer zingeving ervaren.

Volle, maar zachte, kracht vooruit. Met als doel: weer zelf aan dat roer staan, glimlachend naar de toekomst.  

Hi, ik ben Marlou. Jouw transformatie coach

Ik ben een praktische coach, met een holistische visie. Dit betekent dat ik altijd naar het hele plaatje kijk: het fysieke, het mentale en het emotionele. 

Ik heb zelf al heel wat meters mogen maken in het land van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ik weet hoe het voelt om diep te zitten. Zowel fysiek als mentaal. En ik weet ook hoe het voelt om, against all odds, weer in je kracht te staan. Daardoor weet ik dat er zoveel meer mogelijk is dan we denken. En die mogelijkheden zitten vooral in het lijntje met jezelf. Als jij kunt leren leven naar jouw behoeften en signalen, is er zoveel mogelijk. Je mag het leven leven, wat voor JOU werkt.

Ik leefde vroeger volledig uit mijn hoofd en met mijn voet op het gaspedaal. Ik heb daardoor ontzettend veel bereikt. Ik had alles wat ik dacht dat ik wilde en toch was ik niet gelukkig.

Door meerdere burnouts en ernstige gezondheidsklachten, moest ik mijn voet wel van dat gaspedaal halen. Ik kwam erachter dat ik vooral het leven leefde wat ik dácht dat ik moest leven. Niet het leven waar ik echt blij van werd.

In de jaren die volgde mocht ik mezelf steeds beter leren kennen, ik kon (gelukkig) niet meer door rennen op het tempo wat ik voorheen had. Stil staan maakte dat ik ruimte kon maken voor meer verbinding met mezelf. En dat was precies waar de groei zat.

Mijn grenzen reikten toen misschien minder ver, maar binnen die grenzen is mijn leven zoveel waardevoller geworden en vanuit dat punt kon ik weer gaan groeien en rekten mijn grenzen weer op. Ik voel me gelukkiger, meer in balans, ben milder voor mezelf en kan zoveel makkelijker meeveren.  Ik weet wat wel en niet voor mij werkt, en leef mijn leven op mijn voorwaarden. En jeetje, wat maakt dat een verschil in mijn kwaliteit van leven.

En dat is precies wat ik jou ook gun. 

Ik geloof;

 • Dat je zoveel krachtiger bent dan je denkt;
 • Dat elke ervaring die je mee maakt in je leven, een kans is om te groeien;
 • Dat vrienden worden met jezelf, het mooiste is wat je jezelf kunt geven zodat je vanuit die sterke verbinding pas het roer kunt pakken;
 • Dat het soms zoveel effectiever is om even op de rem te gaan staan i.p.v. van altijd maar gas te blijven geven; 
 • Dat je eigen grenzen bewaken noodzakelijk is om meer energie over te houden houden; 
 • Dat je lijf de antwoorden heeft, de kunst is om daar naar te leren luisteren. 
 • Dat jij de hoofdrolspeler bent van jouw leven en dat als jij jezelf belangrijker leert maken, de groei eindeloos is. 

Er is beperkt plek. Ik coach per half jaar maximaal 5 vrouwen. Op dit moment zit ik vol t/m december maar de wachtlijst voor januari is open! Plan nu vast je kennismakingsgesprek in, zodat we een plekje voor je kunnen reserveren als we beide een JA voelen. 

Als jij besluit om jezelf belangrijk te maken, dan geloof ik dat we een match zijn

Ik geef alles als coach, en verwacht dat ook van jou als je in stapt. We duiken diep. Het wordt eerlijk, praktisch en soms oncomfortabel. Maar dat je zult groeien, staat vast. 

Ik coach intuïtief, zonder oordeel en heel praktisch. Daarnaast neem ik mijn kennis als ervaringsdeskundige mee en kijk ik naar jou als geheel; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Mijn aanpak is warm, persoonlijk en liefdevol confronterend. En dit is precies het geheim van de impact van mijn 1:1 trajecten.

Ik loop vooral naast je tijdens je reis. Ik stel je de juiste vragen om tot een goed inzicht te komen. Ik reik je alles aan. Maar de bal ligt bij jou. Je moet zelf de stap maken om er wat mee te doen. Zodat je de transformatie ook echt aan kunt gaan. 

Je krijgt in dit traject niet altijd wat je wilt, maar vooral wat je nódig hebt om te groeien als mens. Als jij hier net zo klaar voor bent als ik, dan ga ik dit avontuur super graag met je aan. Ik kijk nu al uit naar de mooie stappen die je gaat maken!

Reviews van dit 1 op 1 traject:

Anna Jouta
Anna Jouta
Lees verder
Ik sluit deze 3 maanden voldaan en trots af. Ik ben rijker aan kennis en inzichten en neem vooral mee dat ik ten alle tijden op mijn gevoel mag vertrouwen, beter om kan gaan met mijn energie verdeling en voor mezelf mag kiezen.

Daarnaast heb meer inzicht in mijn familiesysteem en daarom ook waarom ik ben zoals ik ben en doe zoals ik doe.

Marlou is open, toegankelijk, serieus en tegelijkertijd luchtig en gezellig. Ze weet waar ze het over heeft. Ze is spiritueel en nuchter tegelijk, ze gebruikt begrijpelijke taal, maakt het behapbaar en kan goed aanvoelen wat nodig is. Heel fijn. Ik zou Marlou zeker aanraden aan anderen!
Yara van de B.
Yara van de B.
Lees verder
Wat een super gaaf traject heb ik bij Marlou gehad de afgelopen 3 maanden! Wat het me heeft opgeleverd? Teveel om op te noemen maar een kort impressie;

Ik heb een opeenstapeling van gebeurtenissen kunnen verwerken, ik voel me zoveel minder onzeker, het schild wat ik ophield is er niet meer, ik heb veel patronen kunnen doorbreken, ik heb zoveel mogen leren omtrent balans & energie, ik kan beter mijn grenzen aangeven, zeg makkelijker nee, kan beter plannen en ik heb ongeveer mijn hele leven omgegooid! Alles is anders, maar alles op een positieve manier. Ik ben zelfs een studie gestart en ga voor mezelf beginnen!

Ik heb vooral voor mezelf leren zorgen, in de breedste zin. Ik sta weer aan het roer van mijn eigen leven!!! Of ik dit traject zou aanraden? Als jij jezelf aan durft te kijken, zeker!
Lotte Vlieger
Lotte Vlieger
Lees verder
Wat een mooie ervaring en reis heb ik samen met jou mogen maken tijdens dit traject. Ik had er zelfs niet genoeg van… en heb er gewoon nog 3 maanden aan vastgeplakt. Waarom? Nou deze 3 maanden hebben mij al veel gebracht en niemand had kunnen bedenken dat ik dat nu zo nodig zou hebben in mijn leven. Je hebt mij geleerd om eerst goed voor mezelf te zorgen en hoe ik dit concreet aanpak. Wat is echt belangrijk? Wat vind ik echt belangrijk? Ook heb je mij weer geleerd om weer naar mijn gevoel te leren luisteren en hier naar te handelen. Je bent een fijn, rustig persoon, maar vertelt wel duidelijk waar het op staat. Je stelt de juiste vragen en laat op het juiste moment stiltes vallen waardoor je zelf eerst nadenkt. Wil je aan jezelf werken en durf je echt jezelf aan te kijken? Doe dan zeker dit traject bij Marlou!
Margot v/d Giessen
Margot v/d Giessen
Lees verder
Ik heb het 1 op 1 traject van 3 maanden bij Marlou afgerond. Maar toch voelt dit niet als een afsluiting, meer als een nieuw begin. Ik sluit deze 3 maanden af met trots en vertrouwen en het voelt alsof de puzzelstukjes in elkaar zijn gevallen. Marlou hielp me oude overtuigingen los te laten. En door dit traject is mijn intuïtie nog sterker geworden. En juist door hier goed naar te luisteren en te handelen heb ik meer vertrouwen gekregen dat ik op mijn pad krijg wat nodig is op dat moment. En dat is vaak niet wat mijn hoofd eerst bedacht heeft ... maar wel wat mijn hart eerst gevoeld heeft. Ik heb de begeleiding van Marlou als zeer prettig ervaren. Ze is rustig, denkt en voelt goed mee en stelt de juiste vragen om tot een goed inzicht te komen. Ze is makkelijk benaderbaar en laat je volledig in je waarde. Haar begeleiding heeft me net dat duwtje gegeven wat ik nodig had terwijl ik zelf toch al veel aan persoonlijke ontwikkeling had gedaan. Dus ja, ik zou dit zeker aanraden!
Sanne Folkerts
Sanne Folkerts
Lees verder
Ik ben zo blij dat ik Marlou ben tegen gekomen! Ik heb daardoor al vele mooie stappen mogen zetten en nu ben ik klaar voor een hele nieuwe stap in mijn leven! Voor het eerst in mijn leven kan ik nu werkelijk ontdekken wie ik ben, wat ik voel en waar ik energie van krijg.

Marlou als coach is heel inspirerend. Wat haar vooral uniek maakt is haar gevoel voor humor en haar uitnodiging om altijd met kleine stapjes te beginnen. Ze is heel open, praktijkgericht en ik heb talloze mooie inzichten gekregen. Ik zou haar zeker aanraden!
Mariëlle Schenkeveld
Mariëlle Schenkeveld
Lees verder
Dankzij dit traject heb ik meer balans, meer vertrouwen in mezelf en meer energie! Ik heb zelfs minder pijn! Toen ik startte bij Marlou, had ik veel pijn en was mijn wereld behoorlijk klein; ieder uitstapje (zelfs naar de supermarkt) was een afweging van prikkels, pijn en energie. Ik was het vertrouwen in mijn lichaam kwijt en bleef over mijn eigen grenzen heen gaan.

Ik heb beter leren voelen en beter mijn grenzen leren aangeven. Ik merk dat ik milder ben voor mezelf en mezelf meer op waarde schat. Ik heb mezelf weer belangrijk gemaakt en hierdoor ben ik nu een leukere moeder, heb ik weer het vertrouwen om van alles te ondernemen en ik ben weer wie ik wilde zijn. Ik kijk de toekomst weer positief tegemoet.

Ik ben zo dankbaar dat ik dit traject hebt gevolgd! Het was voor mij GOUD waard!
Previous
Next

Hoe ziet dit traject eruit?

Jouw investering voor dit traject is € 5555*

Inclusief BTW. Betalen kan in 5 termijnen van €1111. Betaal je in één keer? Dan krijg je €500 korting!  

Jouw investering voor dit traject is € 5555*

Inclusief BTW. Betalen kan in 5 termijnen van €1111. Betaal je in één keer? Dan krijg je €500 korting!  

Durf jij?

 • Je beperkende overtuigingen te gaan onderzoeken en daar doorheen te gaan?
 • De nodige stappen te zetten om echt meer uit je leven te halen?
 • Drie maanden ALL IN te gaan?

En voel jij ergens diep van binnen je eigen potentie?

Contact me dan nu om een kennismakingsgesprek in te plannen!

We plannen altijd eerst een GRATIS & VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek in. Zo kunnen we beide de tijd nemen om de ‘klik’ te voelen. Voelt die aan beide kanten goed (dit is een must! Voor jou om het optimale eruit te kunnen halen, en voor mij om te voelen of ik de persoon ben die je kan helpen), dan bespreken we de startdatum & inhoud van je traject en de betalingsopties.

Ik kijk er onwijs naar uit om met je aan de slag te gaan en te zien waar jou groei en kracht zit! Zodat jij je hart kunt volgen en je mooiste leven kan gaan leven! 

Voel jij een JA? Of wil je even sparren over de mogelijkheden? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan.

F.A.Q.

Per kwartaal coach ik maximaal 4 vrouwen. Vanaf januari 2022 heb ik weer plek! Je kunt alsvast een kennismakingsgesprek inplannen zodat je een plekje kunt reserveren als je een JA voelt. 

Altijd.

Het intakegesprek is helemaal gratis en helemaal vrijblijvend. 

Voor jou om te voelen of je in wilt stappen en of je een klik voelt. 

Maar ook voor mij om te voelen of ik de persoon ben die je kan helpen en of ik ook een JA voel. Ik wil dat jij het optimale eruit kunt halen namelijk!

Ik vraag aan jou om ook alleen in te stappen in dit traject als je een volmondige JA voelt. Daarbij mag zeker spanning zitten (je gaat iets nieuws doen, buiten je comfortzone dus natuurlijk is dat spannend!) maar je kunt alleen de meters maken die je mag maken als we beide de klik voelen en klaar zijn om daar alle tijd en aandacht in te stoppen. 

Als ik die JA ook voel dan mag je verwachten dat ik jouw traject met volle aandacht en betrokkenheid aan ga. 

Dus plan dat gesprek vooral. Het is geheel vrijblijvend en het moet jou juist helpen in je keuze. Ik denk graag met je mee! 

Dat kan zeker. Je kunt het bedrag in maximaal 5 termijnen betalen. Iedere maand één termijn. Waarvan de eerste termijn overgemaakt is vóór aanvang van het coachingstraject.  

Betaal je liever in één keer? Dan krijg je €500 korting.

Als we beide voelen dat we dit traject samen aan willen gaan, kun je altijd aangeven hoe je de betaling wilt doen.     

Waarom komt het je nu niet uit?

Er komt nooit een perfect moment om te starten. Vaak denken we “als x gelukt is, dan kan ik dit gaan doen. Maar onthoud dat je je nooit 100% klaar voelt.  

Een coach zorgt juist voor focus, besparing van tijd & energie en praktische handvatten. Zodat je juist niet steeds in dezelfde valkuilen blijft trappen en je zeker weet dat je in de toekomst anders om kunt gaan met alles wat er op je pad komt.

Dus VOEL vooral wat groter is? Je enthousiasme om te starten of de angst om het te doen. Is dit écht niet het juiste moment? Of is het vooral ontzettend spannend? 

Plan die intake als je vooral voelt dat je dit echt wilt. En ook als je echt nog twijfels hebt. Deel die vooral me met, ik denk graag met je mee. En dan overleggen we samen of je wilt starten en wanneer je wilt starten. Als dit in het volgende kwartaal is, kan ik je meteen op de wachtlijst zetten voor het moment dat de deuren voor dat kwartaal weer open gaan. 

Je kunt de lange route nemen. Of afsnijden en sneller op je bestemming zijn. Waar kies jij voor?

Het gaat niet om 100% focus moeten hebben. Of wachten tot je er helemaal klaar voor bent. 

Want dat zijn we nooit. Dit geldt voor alle keuzes die we maken. Gaande weg leer je en gaande weg ontdek je. En daar omheen gaat het leven gewoon door. 

Een coach gaat je zeker helpen om meer meters te maken dan je zou doen zonder coach. 

Niemand heeft 100% focus: al haal je maar 30% uit een traject met je coach, dan is dit altijd nog meer dan je alleen deed. En juist dit helpt je sneller vooruit.

Zodat je zeker weet dat je over en jaar niet meer op dezelfde plek staat als nu. 

Dit traject is NIET voor jou geschikt als jij je een slachtoffer voelt over wat jouw overkomen is.

Het is NIET voor jou bedoeld als je anderen de schuld geeft van de situatie waar jij je nu in bevindt. 

Het is NIET voor jou bedoeld als je niet bereid bent om naar jezelf te kijken.

Het is NIET voor jou bedoeld als je niet bereid bent ALL IN te gaan. Ik reik je alles aan, maar je moet wel bereid zijn om het aan te pakken en verantwoording te nemen over jouw eigen aandeel. 

Ik nodig je vooral uit om te voelen of je een JA voelt. Dat is namelijk de beste graadmeter. En ja, daar komt ook altijd wat spanning bij kijken. Dit soort stappen zijn mega spannend! 

En hoe meer out of your comfortzone, hoe spannender! 

You can be shit scared and do it anyway 🙂

Ben jij bereid om ALL IN te gaan?